چی لازم داريم:
کره : 1/4 پیمانه
سرکه سیب یا آب نارنج : یک قاشق غذاخوری
ادویجات ( فلفل، زردچوبه و ...) : به مقدار لازم
خردل تند : یک قاشق غذاخوری
ژامبون تازه و خرد شده خانگی : 250 گرم
نان باگت (ساندویچی) : به اندازه 4 ساندویچ (یا 8 برش)
کره برای روی نان : 4 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
یک چهارم پیمانه کرهای که دارید با سرکه در ظرف متوسط مخلوط و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند.
ادویجات و خردل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
ژامبون را نیز به آن اضافه و کاملاً مواد را با هم مخلوط کنید.
یک برش نان ساندویچی را بر دارید، سطح آن را با 1/2 قاشق غذاخوری کره چرب کنید. 1/4 از مواد ساندویچ را روی آن بریزید ، باز 1/2 قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی بمالید و روی مواد بگذارید.
به همین ترتیب چهار عدد ساندویچ را آماده کنید.
این ساندویچ را میتوان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.