0

ماهی را سالم و مقوی بپزید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ماهی را سالم و مقوی بپزید

ماهی را سالم و مقوی بپزید

 

ماهی دارای طبع سرد و گردو دارای طبع گرم است مصرف این دو ماده کنار هم طبع غذا را معتدل میکند.
 

چی لازم داريم:
گردوی خرد شده 1 فنجان
نان خشک شده و آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی کاملاً رنده شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله ماهی 5 الی 6 عدد
سس خردل به میزان لازم
آب لیموی تازه یک چهارم فنجان


چطور بپزيم:


1 . گردوها را داخل چرخ گوشت ریخته و به اندازه‌های نه چندان ریز چرخ کنید. سپس نان خشک آسیاب شده و پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنی‌های دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آن‌ها بیفزایید.


2 . ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهی‌ها را داخل آن طوری بچینید که پوست آن‌ها کف ظرف قرار بگیرد. روی آن‌ها را کاملاً به سس خردل آغشته نمایید.


3 . حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهی‌ها فشار دهید. سپس روی آن‌ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید.


4 . ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهی‌ها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آن‌ها آب لیمو بریزید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 21 تیر 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها