كناك كباب
اصل اين دستور رو از بهارسايت برداشتم . غذاي شيكيه و براي مهموني ها مناسبه .
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 4 عدد
شیر 1 لیوان
کره 25 گرم
بادمجان دلمه ای 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 3 ق غ
گوشت چرخ کرده 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره سبز 1 ق غ
پاپریکا 1 ق غ
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
* ابتدا سیب زمینی ها را پوست میگیریم و حلقه حلقه ای برش میزنیم و میپزیم.
* سپس بادمجانها را به صورت راه راه پوست میگیریم.
* بعد آنها را به صورت حلقه ای برش میزنیم و به مدت نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
در این فاصله سیب زمینی ها پخته شده اند پس انها را آبکش میکنیم و در ظرفی میریزیم و له میکنیم بعد با کره مخلوط میکنیم . کره که ذوب شد شیر را اضافه میکنیم و با ویسک میزنیم تا پوره یکدست و لطیفی به ما بدهد ظرف پوره را کنار میگذاریم
* بادمجانها را ابکش میکنیم و با یک دستمال حوله ای آنها را خشک میکنیم.* و در روغن سرخ میکنیم ...
* بادمجانهای سرخ شده را روی یک دستمال حوله ای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود و کنار میگذاریم.
* بعد از کمی سرخ شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت میدهیم.
* بعد از سرخ شدن گوشت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم.
* بعد از کمی نرم شدن گوجه و فلفل دلمه ای ، ادویه ها را اضافه میکنیم ( فلفل- نمک - زیره سبز- پاپریکا) .
* نصفه لیوان ابجوش میریزیم و در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد.
* بادمجانها در ظرفی نسوز میچینیم .
* از مواد گوشتی روی بادمجانها میریزیم .
* روی مواد گوشتی را کاملا با پوره سیب زمینی میپوشانیم.
* و در آخر روی پوره را کاملا با پنیر پیتزای رنده شده پوشش میدهیم.
* ظرف را در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم تا زمانیکه پنیرها برشته و طلایی شوند