املت_ویژه
چی لازم دارم :
تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سرخالی
روغن کانولا 2 قاشق سرخالی
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرزه خشک 1 قاشق مرباخوری
ترخون خشک نصف قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
روغن را درون تابه بریزید و 30 ثانیه اجازه دهید تا گرم شود. رب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و آن را 2دقیقه تفت بدهید. مرزه و ترخون را به رب بیفزایید و 30ثانیه دیگر آن را تفت بدهید. حالا تخممرغ را روی رب بشکنید، تفت مختصری بدهید و حدود 2دقیقه بدون هم زدن اضافی، اجازه بدهید تا تخممرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقیقه حاضر است.