هاجسون: بازي را کنترل کرديم
هاجسون: بازي را کنترل کرديم
روي هاجسون مربي باتجربه ليورپول معتقد است که سه هفته تعطيلي نقش تاثيرگذاري در نمايش ضعيف تيمش در ديدار چهارشنبه شب داشته و به برد شنبه شب تيمش اشاره کرد.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00025882.jpg) |
|
لیورپول در دیدار شنبه شب ابتدا از حریف عقب افتاد ولی گلهای تورس و جو کول پیروزی را از آن لیورپول کرد. هاجسون در پایان دیدار شنبه شب گفت:«من به تاثیر سه هفته تعطیلی برای تیمم توجه کردم.چون هر روز در تمرینات تیمم به این نکته توجه می کردم.فکر می کردم که 4شنبه شب هم می توانستیم به پیروزی برسیم ولی این طور نشد.شنبه شب ما بازگشتی جنجالی داشتیم و از عملکرد تیم راضی هستم و این پیروزی برایمان بسیار شیرین و دلنشین بود.» لیورپول در نهایت با گل جنجالی جو کول به پیروزی رسید ولی هاجسون معتقد است که روند نود دقیقه ای بازی سرنوشت بازی را رقم می زند:« در هر بازی، تصمیماتی اتخاذ می شود که می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد ولی فکر می کنم که با عملکرد تیم ما در دیدار شنبه ولی ما بر بازی تسلط داشتیم، و اگر بخواهیم در مورد تک تک جزئیات بازی صحبت کنیم، می توان به تغییر نتیجه بازی اشاره کرد.برای پیروزی در یک بازی باید بر بازی کنترل داشت واین همان کاری بود که ما انجام دادیم.ما فرصتهای زیادی را خلق کردیم.» هاجسون در ادامه در مورد عملکرد خوب تورس در این بازی گفت:« فکر می کنم تورس به روزهای اوجش بازگشته و شاهد نمایش خوب او تا پایان فصل خواهیم بود. »
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 12 دی 1389 12:31 PM
تشکرات از این پست