0

آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره

 

آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره

 

آرد را با بیکینگ‌ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.


مواد اولیه :
آرد گندم سبوس‌دار                                         120 گرم
سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر           یک قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور                        دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی                            100 گرم
زیره و سیاه دانه                                              یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد را با بیکینگ‌ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.

خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.

زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.

روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 18 دقیقه می‌پزیم.

نکتـه :
کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.
از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.

 

 

یک شنبه 30 خرداد 1395  11:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها