0

بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

طرز تهیه بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)
بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

مواد لازم:

 

گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو

سیر کوبیده : 3-4 حبه

جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

روغن زیتون :به میزان لازم

آرد سفید :به میزان لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :
بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

مواد لازم:

 

گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو

سیر کوبیده : 3-4 حبه

جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

روغن زیتون :به میزان لازم

آرد سفید :به میزان لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشكنید. نمك و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط كنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. 2-3 قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ كنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از 2-3 دقیقه برگردانید و پس از 2-3 دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندكی نمك و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش كنید. داغ سر سفره ببرید.

یک شنبه 23 خرداد 1395  6:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

پاسخ به:بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  6:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها