مواد لازم
آب هندوانه ۳ پیمانه
خامهی پاستوریزه ۱ پیمانه
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه سر پُر
طرز تهیه
نصف پیمانه از آب سرد را درون ظرفی مناسب ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت زمان ده دقیقه روی حرارت بخار آب بماند تا با روش بن ماری حل شود. سپس در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی جهت خوشرنگتر شدن دسر، به ژلاتین حل شده اضافه کنید.
در مخلوطکن آب هندوانه، خامه، شکر و بستنی را با یکدیگر ترکیب کرده و تا زمانی که مخلوطی یکدست به دست آید، آنها را هم بزنید. اکنون ژلاتین را به مادهی به دست آمده اضافه کرده و مجددا آنها را به خوبی مخلوط کنید. قالبی را به سلیقهی خود انتخاب کرده و ترکیب آماده شده را درون آن بریزید. قالب را درون بخچال به مدت زمان ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا به خوبی خود را بگیرد یا به اصطلاح بسته شود. دسر خامهای شما آمادهی سرو است.