وبسایت آوای سلامتی: گوشت نرم سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد. تکه های کوچک مرغ سریع پخته شده و با دیگر مواد سالاد مخلوط می شوند.
مواد لازم:
-
فیله سینه مرغ : 2 عدد
-
کره : 2 قاشق غذاخوری
-
فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
-
عسل خالص : 1 قاشق غذاخوری
-
پودر زیره : نصف قاشق چای خوری
-
گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
-
سیب زمینی بزرگ , خرد شده : 2 عدد
-
لوبیا سبز باریک , از وسط به دو نیم شده : 50 گرم
-
فلفل دلمه ای قرمز , خلال شده : 1 عدد
-
گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده : 2 عدد
مواد لازم جهت تهیه سس:
-
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
-
پودر فلفل چیلی : مقداری
-
سرکه سیر ترشی : 1 قاشق غذاخوری
-
شکر دانه ریز : مقداری
-
گشنیز تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ را باریک خرد نمایید. کره را داخل یک قابلمه متوسط و بر روی حرارت متوسط آب نموده و مرغ, چیلی, عسل و زیره را به قابلمه بیافزایید. این مواد را حدود 10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند .
2. آن ها را به کاسه تمیزی منتقل نموده , بعد از خنک شدن گشنیز را اضافه نموده و مخلوط نمایید .
3. در همین فاصله, سیب زمینی خرد شده را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید .
4. لوبیا سبز را داخل قابلمه آب جوش به مدت 3 دقیقه بجوشانید . آن ها را کاملا آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید . لوبیا سبز و سیب زمینی را داخل کاسه سالاد با هم مخلوط نمایید .
5. خلال های فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را به سیب زمینی و لوبیا سبز افزوده و مخلوط تند مرغ را به آن ها بیافزایید .
6. مواد لازم جهت تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک مخلوط نموده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید . سالاد اسپایسی مرغ را بلافاصله سرو نمایید .