0

رب آلو سیاه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

رب آلو سیاه

رب آلو سیاه


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3485_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	49.2 کیلوبایت
شناسه:	83553جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3484_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	46.4 کیلوبایت
شناسه:	83554جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3491_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	51.2 کیلوبایت
شناسه:	83555

مواد لازم:

آلو

آب

نمک

طرز پخت:

آلوهای من خیلی نرم شده بود و خیلی راحت پوستشون در اومد و هسته هاشو هم جدا کردم ..اینقدر نرم بود که احتیاج به آب هم نداشت و همونجوری گذاشتم روی حرارت...اما اگه آلوهاتون سفته پوستش رو بکنین و با کمی آب روی حرارت بذارین .. حرارتش رو اول کمی بالا بذارین و کف روش رو بگیرین و بعد ملایم کنین حرارت رو و اجازه بدین کاملا نرم و پوره بشه.. توی صافی بریزین و هسته ها رو جدا کنین و دوباره برگردونین به دیگ..هم بزنین تا ته نگیره...

نمک هم کمی بهش می زنیم و همچنان هم می زنیم .. اصلا نباید آب داشته باشه تا کپک نزنه...

مقدار آلوی من زیاد نبود و این مقدار رب رو به من داد که مطمئنا خیلی هم زود مصرف میشه

اما اگه زیاد درست می کنین حتما حتما آب نداشته باشه اصلا که بعدا کپک نزنه..در عین حال ته نگیره

این رب واسه خوراک مرغ و مزه دار کردنش محشره .. همینجوری خالی خالی هم کلی به به!!

جمعه 17 اردیبهشت 1395  8:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها