پولنتا و ذرت منجمد میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نانهای دیگر باشد.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
ارزش تغذیهای:
-
200 کیلو کالری
-
6 گرم چربی
-
29 گرم کربوهیدارت
-
3 گرم شکر
-
یک گرم فیبر
-
7 گرم پروتئین
-
1 گرم نمک
مواد لازم:
-
200 گرم پولنتا
-
284 میلی لیتر آب دوغ
-
25 گرم کره
-
یک عدد فلفل چیلی تند
-
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
-
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
-
50 گرم ذرت منجمد
-
2 عدد تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
1) به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
2) کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
3) مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.