0

نان خرما

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرما

 

نان خرمایی مغذی

 

خمیر ترش را با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید به عمل آید.اگر خمیر مایه شما فوری بود دیگه نیازی به این کار نیست.
کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید، سپس خمیرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید.
از خمیر آماده به اندازه نارنگی جدا کرده و با وردنه با ضخامت نیم سانت باز کنید ، سپس دور تا دور خمیر برشهایی به عرض ۱٫۵ سانت بزنید طوری که برشها خیلی به مرکز نزدیک نباشد . حالا از مخلوط خرما وسط خمیر بگذارید و با برشهای کناره خمیر یکی یکی به صورت ضربدری روی خرما مخلوط خرما را بپوشانید روی نانها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند و حجم نانها دوبرابر شود . حالا روی نانهای خرما زرده تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم تا زمانی که روی نانها طلایی شود.
نوش جان

 

یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  12:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  12:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها