0

بادامكي: اين نوع برخورد با اسطوره فوتبال ايران درست نيست

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

بادامكي: اين نوع برخورد با اسطوره فوتبال ايران درست نيست

بازيکن پرسپوليس با اشاره به اتفاقات رخ داده ميان کميته انضباطي و سرمربي اين تيم گفت: اين نوع برخورد با اسطوره فوتبال ايران درست نيست.

حسين بادامکي با اشاره به آغاز تمرينات پرسپوليس عنوان کرد: مصمم هستيم در نيم فصل دوم عملکرد خوبي داشته باشيم و رضايت هواداران را جلب کنيم. در نيم فصل اول افت و خيزهايي داشتيم که تلاش مي‌کنيم در ادامه راه آن را به حداقل برسانيم.
وي به اردوي اين تيم در ترکيه و امارات اشاره کرد و گفت: در اين دو اردو با تيم‌هاي بزرگي بازي خواهيم کرد و همين موضوع سطح آمادگي ما را بالا خواهد برد. رويارويي با تيم‌هاي اروپايي مي‌تواند اعتماد به نفس ما را بالا ببرد و به ‌آمادگي بازيکنان کمک کند.
اين بازيکن درباره اينکه قرار است کاپيتان پرسپوليس با راي گيري از بازيکنان انتخاب شود اظهار داشت: از اين موضوع استقبال مي‌کنم. کسي بايد کاپيتان پرسپوليس باشد که از همه نظر الگو محسوب شود. اين کار خوبي است و با راي گيري فردي که مورد قبول بازيکنان است کاپيتان مي‌شود هر چند نظر نهايي را سرمربي تيم مي‌دهد.
بادامکي با اشاره به اتفاقات اخير ميان دايي و کميته انضباطي تصريح کرد: به اعتقاد من در حق دايي و پرسپوليس اجحاف مي‌شود و درست نيست با اسطوره فوتبال ايران اينگونه برخورد شود.
وي در پايان درباره مسابقات جام ملت‌هاي آسيا گفت: تيم ملي مهره‌هاي خوبي دارد و اميدوارم نتيجه مناسبي کسب کند. با اين حال از خط خوردن هادي نوروزي و عليرضا حقيقي شوکه شدم و انتظار اين موضوع را نداشتم اگرچه سرمربي تصميم نهايي را مي‌گيرد.

شنبه 11 دی 1389  1:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها