وبسایت نمناک: ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.
مواد لازم :
-
425 گرم کنسرو لوبیا
-
¾ پیمانه سالسا
-
2 تا 4 قاشق غذاخوری فلفل تند
-
1 شیشه فلفل دلمه ای خلال شده
-
1 پیمانه پنیر مونتری
-
پیازچه خرد شده
-
5 عدد تورتیلا روغن
-
خامه ترش به میزان لازم
طرز تهیه :
1-فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.
2-در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید.
3-تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید.
نکات:
-
ناچو مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد.
-
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه.
-
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
-
ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
-
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .