0

چگونه جیمیل را غیرقابل هک کنیم؟

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

چگونه جیمیل را غیرقابل هک کنیم؟

امنیت حساب ایمیل, جلوگیری از هک ایمیل

فقط بحث زمان مطرح است. دیر یا زود ایمیل شما هم هک خواهد شد. بنابراین باور کنید که به نفع خودتان است، امنیت آن را جدی بگیرید. ایمیل شما کلید هویت آنلاین تان است. وقتی کنترل آن را از دست بدهید و یک هکر وارد ماجرا شود، کار خیلی سخت می شود چون ایمیل، یک ایستگاه آنلاین برای سرقت هویت شما است و تمام اطلاعات مورد نیاز برای این کار، در آن یافت می شود.

بنابراین باید درباره امنیت حساب ایمیل خود نیز همان طور وسواس و دقت به خرج دهید که درباره امنیت حساب بانکی خود مراقب هستید. این دو مورد در دنیای امروز، واقعاً به هم نزدیک و شبیه هستند. اگر از جیمیل استفاده می کنید خبر خوب این است که می توانید آن را تقریباً ضد هک کنید.

با ارائه شماره تلفن همراه خود و فعال کردن گزینه تایید دو مرحله ای حساب کاربری (two factor authentication) در جیمیل می توانید ایمیل خود را از آسیب پذیری دور کنید. بنابراین همین امروز کار را شروع کنید. نه فردا، نه هفته آینده، همین امروزِ امروز و در ادامه مطلب.

ورود به بخش تنظیمات حساب گوگل

وقتی در حساب خود لاگین کردید، منوی کوچک مشخصات که در بالا-سمت راست اکثر صفحات تحت پوشش گوگل هست را با کلیک کردن روی عکس حساب کاربری خود باز کنید. سپس روی Account کلیک کنید تا تنظیمات حساب کاربری نمایان شوند. بعد وارد بخش Security شوید.

در این صفحه روی گزینه Settings که در مقابل نوشته ۲step verification است کلیک و در داخل صفحه جدید، شماره تلفن را وارد و این قابلیت را فعال کنید. جیمیل شما را از چند مرحله ساده عبور می دهد که نیاز به توضیح خاصی ندارند.
تلفن همراه تان آماده باشد

حالا فقط به تلفنی نیاز دارید که بتواند اس ام اس دریافت کند. (گوگل از اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم پشتیبانی می کند و پیامک ها به دست تان می رسد) بعد رمز عددی را که گوگل برای شما فرستاده در محل مورد نظر وارد کنید.

با رمز ایمیل و پین کد ارسال شده، لاگین کنید

وقتی این گزینه را فعال کردید، دسترسی به ایمیل تان همیشه نیازمند رمز اصلی و کدی خواهد بود که از طریق اس ام اس به تلفن شما ارسال می شود. البته می توانید گزینه “با این کامپیوتر دیگر درخواست کد نکن” (Don’t ask for codes again on this computer) را هم تیک بزنید تا دیگر نیازی به ارسال همیشگی کد با اس ام اس نباشد.

وقتی این تنظیمات صورت گرفت، حتی اگر کسی رمز فوق امنیتی شما را هم کشف کند، نخواهد توانست کار خاصی با آن بکند! چون برای دسترسی به جیمیل شما باید به نوعی تلفن همراه تان را هم به تسخیر در آورد که این ناشدنی است مگر در شرایطی گروگان گرفته شده باشید.

اگر تلفن همراه تان گم شد چه؟
تلفن همراه تنها راهی نیست که برای دریافت کد دوم می توان استفاده کرد. در صفحه Security با کلیک روی روی گزینه Settings در مقابل نوشته ۲step verification مجددا وارد بخش تنظیمات کدهای محافظتی شوید. راه های مختلفی برای تولید کدهای تاییدی وجود دارد از جمله اضافه کردن یک شماره تلفن ثانوی، و دانلود کردن اپلیکیشن موبایل برای تولید کدهای امنیتی بدون نیاز به اس ام اس؛ البته دومی نیازمند داشتن تلفن هوشمند است.

در اینجا با یک گزینه دیگر هم روبرو می شوید که امکان خطای آن صفر است: چاپ کردن کدهای امنیتی یک بار مصرف بر روی کاغذ. همین الآن این کار را انجام دهید و آن کدها را همیشه همراه داشته باشید. داخل جیب یا کیف قرارش دهید تا همیشه همراه تان باشد.

برنامه هایی که به جیمیل دسترسی دارند چه می شوند؟
برنامه ها یا وبسایت هایی که به جیمیل شما دسترسی دارند و الزاما آدرس های ارتباطی و رمز شما را ذخیره می کنند نیز تحت تاثیر این مرحله امنیتی اضافه قرار می گیرند. هیچ یک از آنها متوجه نمی شوند که شما حالا نیازمند وارد کردن یک پین کد هم هستید در نتیجه کلا از کار می افتند. چاره این است که رمزهای مختص هر برنامه را در ایمیل خود ایجاد کنید. برای این کار وارد صفحه Security شوید.

در مقابل Connected applications and sites روی دکمه Manage access کلیک کنید و بعد نام برنامه را وارد کرده و دکمه ایجاد رمز اختصاصی را فشار دهید.

این رمز به خصوص را باید در برنامه ای که از ایمیل شما استفاده می کند وارد کنید، نه اینکه به جای رمز اصلی جیمیل استفاده کنید.

به این روش می توانید فهرستی از رمز های اختصاصی برای برنامه های مختلف ایجاد کنید. همچنین می توانید آخرین تاریخی را که از هر یک استفاده شده مشاهده نمایید یا اجازه دسترسی هر برنامه به ایمیل را تنها با این رمز مخصوص و بدون ارائه رمز اصلی ایمیل، فراهم کنید.

من که از جیمیل استفاده نمی کنم…
در این صورت از ارائه کننده خدمات ایمیل خود بخواهید که تایید دو مرحله ای را برای سرویس های اش فعال کند و در غیر این صورت، به جیمیل مهاجرت کنید. این روزها امنیت ایمیل بسیار مهم و مهاجرت به جیمیل هم آسان است. ارتباطات امن (رمزنگاری شده) مدت ها است که به سرویس جیمیل آمده اند و زمانی که تایید دو مرحله ای را به این معجون اضافه کنید، زندگی آنلاین شما بسیار امن تر خواهد شد.

شاید فکر کنید که ایده مهاجرت به یک سرویس ایمیل دیگر ناراحت کننده است، ولی بگذارید با شما راحت باشیم. هک شدن ایمیل نا امن و لو رفتن اطلاعات خصوصی، از آن هم ناراحت کننده تر است! بنابراین اگر کسی خواست شما را مسخره کند و بگوید «خدایا، یعنی تو هر روز این رمزها و کدها را وارد می کنی؟» محترمانه به او بگویید: «ساکت باش، من چیزهایی می دانم که تو نمی دانی.»

مطمئن باشید که دیر یا زود از دو قفله کردن ایمیل خود احساس رضایت خواهید کرد، فقط کافی است این روش یک بار شما را از دست هکرهای نا به کار نجات دهد.
منبع:ariamoons.com

سه شنبه 7 اردیبهشت 1395  6:31 PM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060 omiddeymi1368 valyollah mosadegh mamadbayat graygerdoo unknown
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:چگونه جیمیل را غیرقابل هک کنیم؟

با سلام و تشکر از فعالیت خوب جنابعالی

پست خوب شما در برترین ها بارگذاری خواهد شد

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 10 اردیبهشت 1395  9:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ehsan007060 omiddeymi1368 salamat595
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

این جملتون کاملا اشتباهه از هر نظری

"فقط بحث زمان مطرح است. دیر یا زود ایمیل شما هم هک خواهد شد."

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  7:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salamat595 siryahya
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

با سلام، خود اعلام کردن شماره تلفن یک مسئله ضد امنیتی است.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  12:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya doctor114
valyollah
valyollah
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 324

خیلی خیلی مفید بود. ممنون

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  11:26 AM
تشکرات از این پست
siryahya
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

خود اعلام شماره تلفن،یعنی دروازه ورود هکر

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 24 اردیبهشت 1395  5:49 PM
تشکرات از این پست
siryahya
tanhafarhad
tanhafarhad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 637

به این روش دیگه ضریب اطمینان غیرقابل نفوذ شدن خیلی بالا میره.
جمعه 24 اردیبهشت 1395  10:26 PM
تشکرات از این پست
graygerdoo
graygerdoo
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 108

واسه من وقتی شمارم رو میدم میگه شماره نامعتبره چی کار کنم؟ هر سه تا اپراتور رو هم تست کردم

البته توی قسمت بازیابی رمز عبور مشکلی نداره شمارم رو قبول میکنه

این مشکل فقط واسه منه یا جی میل این سرویس واسه ایرانیا قطع کرده؟؟

تو رو خدا یکی جواب بده( لطفا کسی که مطلب رو ارسال کرده خودش به سوالات جواب بده تاپیک ول کرده به امون خدا واقعا که!!!!!!)

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن

فردا که نیامده ست فریاد مکن

برنامده و گذشته بنیاد مکن

حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  12:18 PM
تشکرات از این پست
karami141
karami141
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

سلام

ضمن عرض خسته نباشید خدمتتان عرض میکنم آیا به خطرات این روش توجه کرده اید با این روش ممکن است که ظاهرا ایمیل ما هک نشود ولی عزیزان من با دادن شماره تلفن همراه خود اجازه می دهیم که گوگل نه تنها به ایمیل ما دسترسی از قبل داشت از این به بعد تلفن ما نیز در اختیار آنها خواهد بود به هر حال گول در آمریکا است و در اختیار سران آن نظام برای این مشگل چه طرحی دارید؟؟؟

زیرا با اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی راحت می توانند تمام مکالمات، پیامها و حتی فایلهای خانوادگی داخل گوشی را دسترسی داشته باشند و فقط نیاز آنها به شماره تلفن است که آنهم ما با کمال میل و احترام تمام در طبق اخلاص قرار داده و  ملتمسانه تقدیمشان می کنم

به نظر این بنده بهترین راه حل شبکه ملی است که آنهم نیاز به همت دست اندکاران دارد. که بعضیها که آب به آسیاب دشمن می ریزند و منافعشان به خطر می افتد با تمام قوا در مقابل آن ایستاده و کار شکنتی میکنند اینقدر خطر نزدیک گوشمان است و ما بی خبر هستنیم به عنوان مثال در یکی از ادارات مشاهده نمودم که به جای استفاده از فکس  و یا شبکه دولتی برای انتقال نامه ها و بخشنامه های مهم حتی محرمانه از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و وقتی سوال کردم مسئول مربوطه خیلی راحت اعلام کرد این روش راحتتر و سریعتر است!!!!

به امید موفقیت روز افزون شما

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  10:38 AM
تشکرات از این پست
graygerdoo
graygerdoo
کاربر برنزی

نقل قول karami141

سلام

ضمن عرض خسته نباشید خدمتتان عرض میکنم آیا به خطرات این روش توجه کرده اید با این روش ممکن است که ظاهرا ایمیل ما هک نشود ولی عزیزان من با دادن شماره تلفن همراه خود اجازه می دهیم که گوگل نه تنها به ایمیل ما دسترسی از قبل داشت از این به بعد تلفن ما نیز در اختیار آنها خواهد بود به هر حال گول در آمریکا است و در اختیار سران آن نظام برای این مشگل چه طرحی دارید؟؟؟

زیرا با اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی راحت می توانند تمام مکالمات، پیامها و حتی فایلهای خانوادگی داخل گوشی را دسترسی داشته باشند و فقط نیاز آنها به شماره تلفن است که آنهم ما با کمال میل و احترام تمام در طبق اخلاص قرار داده و  ملتمسانه تقدیمشان می کنم

به نظر این بنده بهترین راه حل شبکه ملی است که آنهم نیاز به همت دست اندکاران دارد. که بعضیها که آب به آسیاب دشمن می ریزند و منافعشان به خطر می افتد با تمام قوا در مقابل آن ایستاده و کار شکنتی میکنند اینقدر خطر نزدیک گوشمان است و ما بی خبر هستنیم به عنوان مثال در یکی از ادارات مشاهده نمودم که به جای استفاده از فکس  و یا شبکه دولتی برای انتقال نامه ها و بخشنامه های مهم حتی محرمانه از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و وقتی سوال کردم مسئول مربوطه خیلی راحت اعلام کرد این روش راحتتر و سریعتر است!!!!

به امید موفقیت روز افزون شما

خجالت بکش تو رو خدا گوگل بیاد فیلم های خانوادگی ما رو نگاه کنه!!!!!!!! شبکه ملی فقط باعث انزوای ما در دنیای مجازی می شود البته بخش های دولتی استثنا هستند و برای انها فقط باید از شبکه های داخلی استفاده کرد. دوست عزیز کمی بیشتر فکر کن البته بدون تعصب

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  3:34 AM
تشکرات از این پست
graygerdoo
graygerdoo
کاربر برنزی

نقل قول doctor114
خود اعلام شماره تلفن،یعنی دروازه ورود هکر

میشه یه کم بیشتر توضیخ بدید بدون دلیل واضح که نمیشه همچین ادعایی رو کرد

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  5:52 AM
تشکرات از این پست
graygerdoo
graygerdoo
کاربر برنزی

نقل قول ali1560

این جملتون کاملا اشتباهه از هر نظری

"فقط بحث زمان مطرح است. دیر یا زود ایمیل شما هم هک خواهد شد."

کاملا هم درسته من خودم بیش از ده تا ایمیل داشتم همشون یکی پس از دیگری هک شدند در حالی که همه مسائل امنیتی رو هم رعایت می کردم

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  5:57 AM
تشکرات از این پست
graygerdoo
graygerdoo
کاربر برنزی

نقل قول siryahya

با سلام و تشکر از فعالیت خوب جنابعالی

پست خوب شما در برترین ها بارگذاری خواهد شد

واقعا این جور موضوعات خیلی مهمن الان امنیت ایمیل اندازه امنیت کارت بانک اهمیت داره فقط کاش کسی که این پست رو منتشر کرده تاپیک رو پیگیری کنه و به سوالات و شبهات جواب بده از شما مدیر محترم خواهش میکنم به ایشون تذکر بدید چون صرفا گذاشتن این مطلب کار شاقی نیست چون در بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها این مطلب قرار گرفته است حتی کاملتر

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  6:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها