وبسایت آوای سلامتی: روی کرفس پخته با خامه پوشیده از خرده های نان برای برشته شدن آن می باشد و در زیر آن لایه ای از خامه , کرفس و مخلوط گردو مخفی شده است .
مواد لازم :
-
ساقه کرفس به همراه برگ های ریز و تازه آن : 1 عدد
-
پودر زیره : نصف قاشق چای خوری
-
پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری
-
سیر له شده : 1 حبه
-
پیاز قرمز باریک حلقه شده : 1 عدد
-
مغز گردو : 50 گرم
-
عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
-
خامه کم چرب : 150 میلی لیتر
-
خرده های نان تازه گندم : 50 گرم
-
پنیر پارمزان رنده شده : 25 گرم
-
نمک : به میزان لازم
-
فلفل : به میزان لازم
-
برگ های کرفس جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه :
1. کرفس را پاک نموده و به خلال های هم اندازه برش دهید . کرفس ها را به همراه زیره , گشنیز , سیر , پیاز قرمز و مغز گردو مخلوط نمایید و در یک ماهیتابه تفلون قرار دهید .
2. عصاره سبزیجات و خامه را با هم مخلوط نموده و روی مواد بریزید . با نمک و فلفل , چاشنی آن را اندازه نمایید .
3. خرده های نان و پنیر را با هم مخلوط نموده و روی سبزیجات بپاشید تا روی آن ها را بپوشاند .
4. غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 40 دقیقه بپزید تا سبزیجات ترد شده و روی آن ها برشته شود . با برگ های ریز کرفس , غذا را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
پنیر پارمزان پس از رنده شدن خاصیت کش آمدن خود را از دست می دهد , بنابراین بهتر است آن ها را درست قبل از افزودن به غذا به اندازه ی که برای این دستور نیاز دارید , رنده نمایید . در صورتی که مقداری پنیر رنده شده اضافه آمد , آن ها را داخل یک فویل محکم بپیچید و تا چندین ماه در فریزر نگه دارید .