0

طرز تهیه تاکوی میگو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه تاکوی میگو

 

طرز تهیه تاکوی میگو

 

 

این مقدار مناسب 4 نفر و زمان آماده سازی و تهیه آن 40 دقیقه می باشد.در این بخش از آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

 
 
 

طرز تهیه تاکوی میگو

 

 

مواد لازم برای تاکوی میگو
نان پیتا : 12 عدد
سیر : 3 حبه
سس سالسا : نصف پیمانه
گشنیز خردشده : یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده : 360 گرم
نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
تاکوی میگو ، طرز تهیه تاکوی میگو ، پیش غذا
طرز تهیه تاکوی میگو
2قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
سس سالسا، گشنیز و میگو ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید و  کنار بگذارید.
نان های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
 
طرز تهیه تاکوی میگو ، پیش غذا ، پیش غذا های خوشمزه

 

نکات تکمیلی در مورد تاکوی میگو

تاکوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تاکوی میگو را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

سه شنبه 31 فروردین 1395  10:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها