این سالاد متفاوت را حتماً تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
-
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
-
زمان پخت: 6 دقیقه
-
زمان کلی: 56 دقیقه
-
برای 6 نفر
اطلاعات تغذیهای:
449 کالری، 27 گرم چربی، 6 گرم چربی اشباع، 5 گرم فیبر، 21 گرم پروتئین، 30 گرم کربوهیدرات، 889 میلی گرم سدیم، 3 میلی گرم آهن، 114 میلی گرم کلسیم
فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی از لیکوپن، رنگدانه آنتی اکسیدانی است که میتواند به دفع سکته مغزی و برخی از انواع سرطان کمک کند.
مواد لازم برای تهیه این سالاد:
-
هشت قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
-
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
-
دو حبه سیر بزرگ خرد شده
-
یک قاشق غذاخوری پونه تازه
-
نمک و فلفل سیاه
-
600 گرم مرغ
-
سه عدد فلفل دلمهای
-
دو عدد کاهوی رومانی
-
28 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه:
6 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. حالا این مواد را در دو کیسه جداگانه بریزید. سپس در یک کیسه مرغ و در کیسه دیگر فلفل دلمهای را قرار دهید و خوب بپوشانید تا مزه دار شوند. اینکار باید در دمای اتاق و به مدت 30 دقیقه انجام شود.
حالا یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهی کمی گرم شود. مرغ و فلفل دلمهای را از کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. فلفل دلمهای و مرغ را کبابی کنید. اینکار ممکن است 5 الی 6 دقیقه طول بکشد. حالا مواد آماده شده را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت 5 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
مرغ و فلفل دلمهای را به صورت نواری برش دهید و روی کاهوی رومانی بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. دو قاشق غذاخوری از سرکه و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون باقی مانده را روی آن بریزید و با فلفل سیاه سرو نمایید.