0

خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)

خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)


لوبیا چیتی
پیاز
آرد
روغن
رب
آبلیمو
لوبیاهارو از شب قبل خیس کنید چند بار آبشو عوض کنین.یه پیازداغ درست کنین آرد رو توش تفت بدین و لوبیاهارو بریزین تو با شعله ملایم خوب بپزین.آخر سر ربش رو اضافه کنین.موقع سرو هم آبلیمو.
من اینجا قارچ هم اضافه کردم.
بسی خشمزه می باشد.خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)
نوش جانخوراک لوبیا چیتی (با قارچ)خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	792.jpg
بازدید:	13
اندازه:	84.3 کیلوبایت
شناسه:	31609

 

چهارشنبه 18 فروردین 1395  7:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)

خوراک لوبیا چیتی (با قارچ)


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4834_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	70.0 کیلوبایت
شناسه:	96173
این خوراک خوشمزه و لذیذ رو توی رشت اکثر اغذیه فروشی ها با کباب سرو می کنن...واسه صبحانه! من همیشه می گفتم لوبیا.با کباب...مگه میشه؟؟! اما وقتی یه بار که مامان اینو درست کرده بود و بابا رفت تندی کباب خرید و باهاش خوردیم.هومممممممممممممم...د یدم عجب خوشمزه ست و من عمری ازش غافل بودم!!!

مواد لازم:

لوبیا چیتی: 2 پ

پیاز کوچک: 1 دونه

سیب زمینی ریز: 4 تا

رب گوجه: 2 ق غ

گوجه: 1 دونه

نمک، فلفل، گلپر

آبلیمو و روغن زیتون: واسه سرو

طرز پخت:

لوبیاها رو از شب قبل خیس بدین و چند بار آبش رو عوض کنین...فرداش با 2 لیوان آب و پیاز ریز خرد شده بذارین روی حرارت...( می تونین پیاز ریزشده رو توی کره تفت بدین..بعد لوبیا رو بریزین و آب....من اما اینجوری که سالمتره درست می کنم)جوش که اومد و کمی غل زد، رب و نمک و فلفل بزنین و بذارین با حرارت ملایم نیم پز بشه

لوبیاتون که حدود نیم ساعتی پخت (سر بزنین که نپزه، فقط نیم پز بشه) سیب زمینی ها رو که 4 قاچ کردین بریزین توش...من گوجه هم ریز می کنم و میریزم...اون روز متاسفانه نداشتم..(می تونین سیب زمینی ها تون رو هم نگینی ریز کنین...میل خودتونه)
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	008.JPG
بازدید:	0
اندازه:	26.2 کیلوبایت
شناسه:	96169
دیگه بذارین خوراکتون کم کم بپزه و جا بیفته...هر ازگاهی هم بزنین... اگه آبش کم بود و موادتون نپخته بود آب داغ اضافه کنین...مواد که خوب پخت (له نشده باشه ها!) و غلظتشم مناسب بود آخر کار کمی گلپر بریزین توش و آروم هم بزنین...
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	009.JPG
بازدید:	0
اندازه:	38.3 کیلوبایت
شناسه:	96170
موقع سرو، آبلیمو و روغن زیتون یادتون نره
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	016_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	41.8 کیلوبایت
شناسه:	96171
اونم با نون سنگک و سبزی خوردن و پیاز
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4830_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	82.3 کیلوبایت
شناسه:	96172

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 18 فروردین 1395  8:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها