مجله آشپزی مثبت - هلینا میرحسینی: مشهدیها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمانهایشان پذیرایی میکنند. خورشی قدیمی و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است. اگر دلتان یک خورش خوشمزه و خوش طعم میخواهد حتما از این خورش برای مهمان های نوروزتان درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
-
500 گرم گوشت گوسفندی خرد شده
-
100 گرم آلو خورشی
-
1 عدد پیاز سفید متوسط
-
2 عدد هویج
-
رب گوجهفرنگی
-
روغن مایع به میزان لازم
-
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.
2. حالا گوشت را اضافه کنید.
3. زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
4. آلوها را که از قبل خیس کردهاید به گوشت اضافه کنید.
5. هویج را که از قبل نیم پز کردهاید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.
6. رب گوجهفرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
نکته
این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.