مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در دستتان باشد.
مواد لازم براي 6نفر
-
3 پيمانه برنج
-
2 پيمانه رشته پلويي
-
1عدد سيبزميني درشت
-
1 پيمانه سويا دانه ريز
-
2 /1 1پيمانه كشمش پلويي
-
1 پيمانه گردو خرد شده
-
5 ق س پياز داغ
-
2 /1 ق چ زردچوبه
-
2 /1 ق چ ادويه
-
2 /1 ق چ دارچين
-
زعفران دم کرده
-
به ميزان لازم
-
کمی روغن و نمک لازم
طرز تهیه:
1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمك بخيسانيد. رشتههاي پلويي را به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد .
٢. در قابلمهاي مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بريزيد. وقتي دانه برنج آماده و نرم شد رشتهها را اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد. بعد از يكي دو جوش برنج را آبكشي كنيد.
٣. كف قابلمه روغن ريخته و ته ديگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. كمي آب و روغن روی آن بریزید و دم كنيد.
٤. كشمشها را شسته و با كمي روغن تفت دهيد. مغز گردوها را هم با مقدارخيلي كم روغن تفت دهید و كنار بگذاريد.
٥. سويا را خيس كرده و آب آن را كامل بگيريد. بعد با ٢ قاشق پياز داغ تفت دهيد. زردچوبه، ادويه، دارچين وكمي زعفران را همراه ميزان لازم نمك اضافه كنيد.
٦. سيبزميني را شسته پوست بگيريد و به صورت نگيني ريز خرد كنید يا با قالب به صورت شكوفههاي كوچك قالب بزنيد. بعد از شستن و خشك كردن، در روغن سرخ كنید. سپس آنها را در صافي بريزيد تا روغن اضافيشان خارج شود .
٧. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كنيد. نهايتا رشته پلو را در ديس كشيده با پلو زعفراني، سويای تفت داده شده، كشمش، مغز گردو و شكوفههاي سيبزميني تزیين كنيد.