0

نان دار چین

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان دار چین

 
 نان دار چین مواد لازم:
1.شیر – یک پیمانه
2. روغن کانولا – یک چهارم پیمانه
3.شکر سفید یا قهوه ای – یک چهارم پیمانه
4.خمیر مایه – یک و یک هشتم قاشق مربا خوری
5.آرد – 2 و یک چهارم پیمانه
6.بکینگ پودر – یک چهارم قاشق مربا خوری
7. جوش  شیرین – نصف پیمانه
8.نمک – یک قاشق مربا خوری
9.کره آب شده  - 96 گرم
10.پودر دارچین – یک و نیم قاشق غذا خوری
11. مغز،پنیر و سبزیجات به دلخواه
 
طرز تهیه:
-  فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
-  شیر ،روغن و شکر را با هم در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.از روی گاز بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
-  زمانی که مخلوط شکر هنوز گرم است، آن را به کاسه بزرگ تری منتقل و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و  در یک  مکان گرم بگذارید  تا ور بیاید.
-  2 پیمانه آرد و بکینگ پودر  را به مایه ور آمده اضافه و خوب مخلوط کنید،روی آن را بپوشانید و در مکان کمی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
-  پس از ور آمدن خمیر،بقیه آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
-  خمیر را روی سطحی که از قبل با آرد آغشته شده است به شکل مستطیلی پهن کنید،کره آب شده روی آن بمالید.کمی کره نیز برای چرب کردن سینی و روی نان کنار بگذارید.
-  در کاسه ای پودر دارچین،کمی شکر و هر ماده ای که می خواهید از جمله کشمش،مغز،ادویه ،زغال اخته و ... به آن اضافه کنید و از طول برش بزنید سپس روی هم قرار دهید.بعد آن ها را به صورت چهار گوش تقسیم کنید و در قالب که با کمی کره چرب شده بچینید.
-  قالب را با حوله آشپزخانه بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند تا  ور بیاید.

-  سپس،روی آن را کمی کره بمالید و شکر بپاشید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 اسفند 1394  9:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها