می خواهیم روش تهیه نوعی میگوی خوش طعم را به شما آموزش دهیم این میوه به روش آشپزهای فرانشوی تهیه می شود و انتخاب مغذی برای کودکان است این غذای میگویی را اسکمپی می نامند
این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.
مواد اولیه:
-
میگو شش عدد
-
برگ اسفناج 20 عدد
-
برنج یک پرس 100 گرمی
-
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
-
پیاز یک عدد
-
کدو یک عدپ
-
کره اب شده ده گرم
-
نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
-
سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
-
سس گرین ده گرم
-
سس اویستر صدف ده گرم
-
کرم خاویار ده گرم
-
ادویه اسموک ده گرم
-
سس خردل بیست گرم
-
روغن زیتون بیست گرم
-
رزماری ده گرم
-
فلفل سیاه ده گرم
طرز تهیه:
1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.
2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.
3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.
4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.
5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.
6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.
7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.