0

ماهی شکم پر

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

ماهی شکم پر

ماهی شکم پر....

اینم دستورش
ماهی 1عدد ( من معمولا از ماهی های بزرگ استفاده میکنم)
گشنیز، شنبلیله،ترخون خرد شده 1 لیوان -پیاز متوسط 3 عدد -روغن مایع یا روغن زیتون یک دوم استکان
زرد چوبه- سیر خرد شده 2 قاشق غذا خوری

فلس های ماهی را بگیرید. باله های ماهی را چیده و سرتاسر ماهی را از زیر سر تا نزدیک دم با چاقو برش دهید و شکم ماهی را خالی کنید. ماهی را تمیز بشویید و خشک کنید سپس کمی نمک برنید.

2 عدد پیاز را در کمی روغن تفت دهید. سیـر خرد شده به آن اضافه کنید. پس از آن که مواد کمی سرخ شدند، سبزی ها را به آن ها اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

شعله اجاق گاز را خاموش کنید با مواد مخلوط شده، شکم ماهی را پر کنید ، سپس شکم ماهی را با نخ و سوزن تمیز بدوزید( خیلی ها شکم ماهی رو میدوزن اما من اینکارو نمیکنم و مشکلی هم تا به الان پیش نیومده و ماهی شکل خودشو حفظ میکنه.)
کمی زرد چوبه روی سطح ماهی بزنید میتونید از ماهی شکم پر را در زعفران بغلطانید.( من قبلا از زعفران استفاده میکردم اما دوستی بهم گفتن که زعفران باعث میشه ماهی آب بیاندازه و به نظرم این بارکه از زردچوبه به جای زعفران استفاده کردم ماهی کمتر آب انداخت)
تو یه سینی کاغذ آلومینویم بکشید و کمی چرب کنبد.. ماهی را در سینـی فر قرار دهید تا با حرارت متوسط ، به مدت 2ساعت به آرامی بپزد.15 دقیقه آخر گریل رو روشن کنید چون ماهی آب می نداره باعث میشه آبش خشک بشه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.JPG
بازدید:	40
اندازه:	230.4 کیلوبایت
شناسه:	917   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	40
اندازه:	113.7 کیلوبایت
شناسه:	919

شنبه 15 اسفند 1394  5:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza