کیک صبحانه
کیک صبحانه
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
100 گرم كرهي نرم شده در دماي محيط
100 گرم شكر
2 عدد تخممرغ
50 ميليليتر شير
200 گرم آرد
1 قاشق مرباخوري بيكينگپودر
1/2 قاشق مرباخوري وانيل
1 قاشق سوپخوري پودر كاكائو
طرز تهيه:
فر را 15 دقيقه قبل از پخت روشن كرده و در دماي 200 درجهي سانتيگراد گرم ميكنيم.
كره و شكر را با همزن ميزنيم تا زماني كه تغيير رنگ پيدا كند.
زردهها و سفيدههاي تخممرغ را جدا ميكنيم.
زردههاي تخممرغ را به كره و شكر اضافه كرده و با همزن ميزنيم.
شير را كمكم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم.
آرد و بيكينگپودر را با هم مخلوط كرده، به مواد اضافه ميكنيم و دوباره با همزن ميزنيم.
سفيدهها را خوب ميزنيم تا پف كند.
مخلوط كره و شكر را دو قسمت كرده، وانيل و نيمي از سفيدهها را به يك قسمت از آن اضافه ميكنيم.
نيمي ديگر از سفيدهها را با پودر كاكائو و قسمت ديگري از مواد مخلوط ميكنيم و به آرامي هم ميزنيم.
قالب مستطيل شكلي در ابعاد 9 × 18 را انتخاب كرده و از مواد سفيد رنگ در آن ميريزيم.
مواد كاكائويي را روي مخلوط قبلي ريخته و به مدت 10 دقيقه داخل فر ميگذاريم.
بعد از گذشت اين مدت، دماي فر را به 180 درجهي سانتيگراد ميرسانيم و به مدت 25 دقيقه كيك را ميپزيم.
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:02 AM
تشکرات از این پست
nargesza