کیک خرما بدون تخم مرغ:
مواد لازم:
آرد: یک لیوان
خرما 18 عدد
شیر سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان (من اگر خودم بخوام درست کنم کمتر میزنم)
روغن مایع نصف لیوان
جوش شیرین یک ق چ (برابر است با تقریبا یک و نیم ق م بیکینگ پودر)
گردو خرد شده یک چهارم لیوان
فر را روی صد و هشتاد درجه سانتی گراد(سیصد و پنجاه درجه فارنهایت) گرم میکنیم
قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کرده , یا کاغذ روغنی می اندازیم.
پوست خرما را گرفته, در یک کاسه میریزیم, کمی از شیر را روی آن میریزیم و میگذاریم کنار تا خیس بخورد و نرم شود.
در یک کاسه, شیر, شکر و روغن را میزنیم تا شکر حل شود.
آرد و جوش شیرین را دو بار الک میکنیم تا کاملا مخلوط شوند.
خرما ها را کاملا له میکنیم تا بصورت خمیر دربیاید , سپس به مخلوط شیر و شکر و روغن اضافه و مخلوط میکنیم
در نهایت, آرد و جوش شیرین را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم.
گردو خرد شده را با کمی آرد مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
به مدت سی و پنج تا چهل و پنج دقیقه در فر میپزیم.
نوش جان!
ترجمه شده از: sharmispassions