0

کلم پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کلم پلو

کلم پلو (با مرغ، گوشت، گوشت قلقلي)


برنج
گوشت یا مرغ
کلم سفید
پیاز
نمک و ادویه و زعفرون
رب گوجه
اگه میخواین با گوشت درست کنید اول گوشت و پیاز رو تفت داده و ادویه و نمک زده وکنار می گذاریم.کلم ها را که از قبل خورد کرده جداگانه حسابی تفت داده تا طلایی شود سپس گوشت و پیاز و کلم تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و رب و زعفرون رو اضافه میکنیم .بعد برنج را آبکش کرده واز این مواد لا به لا ی برنج میریزیم و دم میکنیم .
برای مرغ هم مرغ رو جداگانه به هر روشی که دوست دارین میپزین و موقع سرو روی برنج میذارید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3045.jpg
بازدید:	6
اندازه:	74.1 کیلوبایت
شناسه:	33795

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کلم پلو

کلم پلو


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0825_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	77.3 کیلوبایت
شناسه:	58416جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0833_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	73.9 کیلوبایت
شناسه:	58417
ما خونوادگی عاشق این غذاییم.... بعد از ازدواج همسر محترم هم به جمع عشاق این غذا اضافه شدن!!!

طرز پخت:

برنج: یک و نیم پیمانه

کلم برگ سفید: بسته به میلتون..من نصف یه کلم کوچک استفاده کردم

پیاز: 1 دونه

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

رب گوجه

نمک، فلفل، زیره، دارچین

طرز پخت:

جونم براتون بگه که در راستای زندگی سالم و کم روغن، من پیازم رو خرد کردم و با زرچوبه و 1 قاشق روغن زیتون توی تابه دورو تفت دادم! سبک که شد گوشت رو توش ریختم و بازم تفت دادم و درش رو بستم تا با بخارش بپزه... رب گوجه و نمک و فلفل و کمی دارچین هم زده بودما .. 3، 4 قاشق آب هم ریختم توش

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0799.JPG
بازدید:	0
اندازه:	58.7 کیلوبایت
شناسه:	58414

من اصولا دوست ندارم کلم مثه پیازداغ ریز و نرم بشه توی پلو..واسه همین خیلی ریز خرد نمی کنم...چون آب می ندازه و کوچیک تر هم میشه خودش...کلم ها رو خرد کردم و ریختم توی گوشت و درش رو گذاشتم...بعد از 15دقیقه کلم ها نرم می شن و حجمشون کم میشه... هم زدم و زیره هم اضافه کردم...هم عطر عالی میده به پلوتون هم نفخ کلم رو می گیره. اگه لازم بود که بازم نرم بشه و بپزه بازم درش رو میذاریم...تا جایی که رنگش عوض بشه کمی.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0800.JPG
بازدید:	1
اندازه:	64.2 کیلوبایت
شناسه:	58415
برنجم رو آبکش کردم و با این مایه گوشتی که نباید آب داشته باشه آروم و با احتیاط مخلوط کردم تا دونه های برنج خرد نشن. می تونین هم برنج و موادتون رو لابه لا توی دیگ بریزین و بعد مخلوط کنین..اما من همیشه مخلوط می کنم همین اول. بعدم کف دیگ جاداری رو کمی روغن و ته دیگ دلخواه می ذاریم و برنج رو می ریزیم و روش رو مثه کوه گنبدی می کنیم. اول حرارت رو کمی بالا می کنیم تا بخار کنه و بعد حرارت رو کم می کنیم و اگه لازمه آب و روغن روی برنج می دیم و می ذاریم تا برنج دم بکشه..بعد هم که پلوی خوشمزه تون آماده ست ...ما با ماست و شور خوردیم

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها