0

فرق بازیگران خارجی با بازیگران ایرانی روی فرش قرمز + تصاوير

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

فرق بازیگران خارجی با بازیگران ایرانی روی فرش قرمز + تصاوير

شب گذشته مراسم بفتا در لندن برگزار شد. مطابق انتظار فیلم «بازگشته» (The Revenant) به کارگردانی الخاندرو گونزالس اینیاریتو، توانست پنج جایزه بفتا را از جمله جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین هنرپیشه مرد از آن خود کند. دوربین ها شب گذشته تصاویر زیادی از چهره‌ها روی فرش قرمز را ثبت کردند.

به گزارش فرادید، همین چند روز گذشته نیز سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در ایران برگزار شد. به روال چند سال اخیر مراسم فرش قرمز فیلم‌ها با حضور بازیگران و عوامل در سینماهای مردمی و کاخ جشنواره برگزار شد. فارغ مسائل ریز و درشت سینمایی، مراسم امسال جشنواره فجر حاشیه‌ای پررنگ داشت و آن نحوه پوشش بازیگران مرد ایرانی روی فرش قرمز بود.

تیپ های خاص برخی از بازیگران در مراسم اختتامیه انتقادهای را در محافل خبری و سینمایی برانگیخت.

در یکی از انتقادها پولاد کیمیایی با انتشار عکسی از مراسم اختتامیه نوشت: "من در عجب هستم از جشن سرد اختتاميه، چرا اين قدر بد سليقه بايد برگزار بشه. متأسفانه با وجود اين كه قرار بود هنرمندان لباس رسمي بپوشن ولي باز هم اكثريت همكاران همان لباسهاي روزمره را به تن داشتن و برخي ديگر با لباسهايي متظاهر تا جلب توجه كنند."

تصاویر/ مقایسه پوشش بازیگران مرد خارجی و بازیگران وطنی روی فرش قرمز

در زیر نگاهی خواهیم انداخت به پوشش بازیگران مرد روی فرش قرمز مراسم بفتا.

Leonardo DiCaprio
مقایسه پوشش بازیگران

مقایسه پوشش بازیگران

Idris Elba
مقایسه پوشش بازیگران

Michael Fassbender
مقایسه پوشش بازیگران

Douglas Booth
مقایسه پوشش بازیگران

John Boyega
مقایسه پوشش بازیگران

Eddie Redbae
مقایسه پوشش بازیگران

Matt Damon
مقایسه پوشش بازیگران

Jack O’Connell
مقایسه پوشش بازیگران

Matt Smith
مقایسه پوشش بازیگران

Jack Whitehall
مقایسه پوشش بازیگران

Domhnall Gleeson
مقایسه پوشش بازیگران

Bryan Cranston
مقایسه پوشش بازیگران

Cuba Gooding, Jr
مقایسه پوشش بازیگران

Benicio del Toro
مقایسه پوشش بازیگران

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 بهمن 1394  9:37 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها