0

پلو مرغ اسپانیایی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

پلو مرغ اسپانیایی

 

پلو مرغ اسپانیایی

 

 پلو مرغ ساده اسپانیایی را می‌توانید به آسانی برای همین امشب آماده کنید.

مناسب برای :6 نفر 

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

آماده کردن و پختن این غذا کمی بیش از 1 ساعت زمان می‌برد.

ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛‌

انرژی 2630 کیلوژول،‌ چربی اشباع 7.10 گرم،‌ مجموع چربی 28.10 گرم، مجموع کربوهیدرات 49.80 گرم، فیبر رژیمی 3.30 گرم، پروتئین 37.30 گرم، کلسترول 174.00 میلی گرم، سدیم 806 میلی‌گرم.

 

 مواد لازم:

گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره‌شده---400 گرم

عصاره مرغ--2 پیمانه

برنج---4 پیمانه

ساق مرغ---8 عدد

چوب دارچین---2 عدد

سیر---2 حبه

پیاز---1 عدد

فلفل دلمه‌ای---1 عدد

سرکه سفید---2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون---2 قاشق غذاخوری

زیره---2 قاشق چای‌خوری

پاپریکای ملایم----2 قاشق چای‌خوری

زردچوبه---1 قاشق چای‌خوری

پودر چیلی---¼ قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده---به مقدار لازم

زیتون سیاه بدون هسته---به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1.پیاز را خرد کنید.

2.سیر را خرد کنید.

3.گوجه‌فرنگی را خرد کنید.

4.نیمی از روغن را در قابلمه روی شعله متوسط حرارت دهید. مرغ را اضافه کنید. آنها را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید و گهگاهی برگردانید تا رنگ بگیرند. سپس به بشقابی منتقل شان کنید.

5.باقی روغن، پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را به تابه اضافه کنید. برای 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا نرم شوند.

6.زردچوبه، زیره، پاپریکا، دارچین و چیلی را اضافه کنید و برای 1 دقیقه آنها را سرخ نمایید تا عطرشان بلند شود.

7.سرکه، گوجه، عصاره مرغ، برنج و مرغ را بیافزایید. مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در ظرف را بگذارید تا مواد جوش بیایند.

8.سپس شعله را متوسط کرده تا آب مرغ و مخلوط به خورد برنج برود.

9.سپس در قابلمه را بسته و برنج را دم می‌اندازیم تا آماده شود.

10.جعفری و زیتون‌ها را زمان سرو اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

 

تبیان زنجان

 

 

چهارشنبه 14 بهمن 1394  1:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز

 

پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز

 

 

برنج و مرغ اسپانیایی غذایی خوش رنگ و لعاب و مطابق ذائقه ایرانی‮ هاست. آن را به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه امتحان کنید.‬‬

مناسب برای :4 نفر

 زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت 

زمان آماده‮سازی: 02 دقیقه و زمان پخت: 82 دقیقه است.‬

 

 مواد لازم:

آب مرغ---800 میلی لیتر

ران مرغ----750 گرم

کنسرو گوجه فرنگی---400 گرم

برنج----2 پیمانه

نخود فرنگی پخته شده----½پیمانه

آرد---¼ پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز---2 عدد

برگ بو---2 عدد

سیر----2 حبه

پیاز--1 عدد

روغن زیتون---2 قاشق غذاخوری

پاپریکا---1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل---به مقدار لازم

زعفران---مقدار کمی

 

طرز تهیه:

1.دانه‮های فلفل دلمه‮ای را خارج کرده و خرد کنید.‬‬

2.پیاز و سیرها را ریز خرد کنید.

3.تکه‌های مرغ‮ را به همراه آرد, نمک و فلفل در یک کیسه زیپلاک قرار دهید. کیسه را ببندید و آن را تکان دهید تا تمام سطوح مرغ‮ها به آرد آغشته شود.‬‬‬

4.روغن زیتون را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید و مرغ‮ها را به طوری که پوست آنها رو به پایین قرار داشته باشد به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‮ای شوند سرخ کنید.‬‬

5.آنها را برگردانید و سمت دیگرشان را نیز به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سپس مرغ‮ها را در بشقاب قرار دهید.‬

6.پیاز، سیر و فلفل دلمه‮ای را در روغن باقی مانده به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.‬

7.برگ بو، پاپریکا و زعفران را اضافه کنید و آنها را با بقیه مواد تفت دهید. سپس گوجه‮فرنگی و آب مرغ را بیافزایید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به جوش آید.‬

8.برنج را اضافه کنید و بدون اینکه درب ظرف را بگذارید اجازه دهید تا به مدت 8 دقیقه با بقیه مواد بجوشد.

9.مرغ‮ها را اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها بزنید. درب ظرف را بگذارید تا غذا به مدت 01 دقیقه دیگر بپزد. ‬

10.در آخر ظرف را از روی شعله بردارید و نخودفرنگی‮ها را به آن اضافه کنید و مجدداً درب ظرف را بگذارید تا به مدت 01 دقیقه دیگر با حرارت خودش کاملاً دم بکشد.‬

 

 

تبیان زنجان

 

 

چهارشنبه 14 بهمن 1394  2:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها