وب سایت آشپزی سریع و آسان: ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی ساندویچ اشتها آوری که روی آن با ترکیب سنتی آواکادو , زنجبیل و خرچنگ پوشانده شده است. غذایی کامل برای یک روزتان می باشد.
مواد لازم :
-
آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
-
ریشه زنجبیل , رنده شده : 2 سانتیمتر
-
ساقه گیاه لیمو , ریز خرد شده : 2 سانتیمتر
-
سس مایونز : 5 قاشق غذاخوری
-
نان تست و برشته : 2 برش بزرگ
-
گوشت پخته خرچنگ : 150 گرم
-
فلفل سیاه , تازه آسیاب شده : مقداری
-
برگ ریز گشنیز : مقداری جهت تزیین
طرز تهیه:
1. نصف آب لیمو را با زنجبیل و ساقه لیمو مخلوط نمایید . سس مایونز را اضافه نموده و خوب ترکیب نمایید .
2. یک قاشق غذاخوری سس مایونز را به آرامی بر روی هر برش نان بمالید .
3. آواکادو را نصف نموده , هسته آن را جدا نمایید . آن را نازک پوست نموده و حلقه نمایید , سپس برش های آواکادو را روی نان قرار داده و روی آنها آب لیمو بریزید .
4. گوشت خرچنگ را با قاشق روی آواکادو گذاشته و باقیمانده آب لیمو را اضافه نمایید . سس مایونز باقیمانده را با فلفل تازه آسیاب شده مخلوط نموده و با قاشق روی مواد بریزید و روی آن را با برگ گشنیز تازه تزیین و بلافاصله سرو نمایید .