0

جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

همراهان راسخونی ضمن تبریک ایام خجسته دهه فجر هدف از  این تاپیک   بحث و گفتگو شما علاقمندان به  رشته های ورزشی قبل انقلاب و مروري بر ورزش  بعد از انقلاب در ايران می باشد( بخصوص سه رشته والیبال فوتبال و کشتی) آیا به نظر شما بعضی رشته ها قبل از انقلاب و بعضی رشته ها  بعد انقلاب جایگاه بهتری داشته اند  .عوامل و نقاط  ضعف و قوت را اشاره نمایید.منتظر حضور سبزتان هستیم

 
       
یک شنبه 11 بهمن 1394  9:35 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 khodaeem1 496769 ria1365 mojdeh1 shirdel2 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m mamadbayat nargesza zahra_53 namebaran mhzahraee shadmehr6161 fsmuosavi monaaa sadali fatemehcd marzeyeh abofazl mahdiarcd smhhms rozgol 55mm66 yarabyarabyarab mohamadh
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

بنام خدا

اگرچه نمیتوان مسائل قبل از انقلاب و از جمله ورزش را با امکانات بعد از انقلاب قیاس نمود اما میتوان گفت با آن امکانات فوتبال ایران قبل از انفلاب در جایگاه بهتری بود و فوتبالیست ها بدون توقعات مادی از جان مایه میگذاشتند اما در مورد والیبال اینگونه نبود و تقریبا ایران در این رشته موفقیتی نداشت.در مورد کشتی هم میتوان گفت همیشه تاریخ کشتی ایران خوب بوده و دلیر مردانی پهلوان داشته و دارد.

                  

یک شنبه 11 بهمن 1394  10:31 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon nargesza fsmuosavi
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2761
محل سکونت : تهران

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

سلام علیکم به نظر من ورزش در قبل از انقلاب بخصوص در فوتبال دور از امکانات مادی و برنامه ریزی طولانی مدت بود که این در عین حال باعث میشد که ورزشکاران با جان دل و مقطعی در همان دوره زحمت بکشند و نتیجه مقطعی بعضی مواقع بگیرندولی در طولانی مدت نتیجه نگیرند چون برنامه ریزی خوب نداشتیم و امکانات تدریس فوتبال به روز نمیشد و برای فوتبال نوین سرمایه گذاری نداشتیم .تماشاگرها از جان و دل برای دیدن بازی میآمدندو تماشاگر نما نداشتیم و دلال باشگاهها وجود نداشت وهزاران مشکل دیگر که متاسفانه بعد از بالارفتن بودجه و بکارگیری امکانات به روز دنیا بجای ایکه فوتبال ترقی کند اخلاق و بازی جوانمردانه جای خود را به بی اخلاقی و بازی ناجوانمردانه داد وبا قراردادهای کاذب و میلیاردی فوتبالیست با غیرت که با جان ودل بازی میکرد حال با دیر رسیدن پولش بد بازی میکند و سکایت میکند از ندادن حقوقش .حقوقی که یک فصل آن دهها برابر حقوق یک عمر کارکردن یه کارمند است یعنی کل بازنشستگی یه کارمند را حداقل ده برابر کنند و حقوق فوتبالیست بعد از انقلاب را حدس بزنید متاسفانه فوتبال پولی جایگزبن فوتبال غیرتمند شده در مورد والیبال الحمدلله برعکس فوتبال اوضاع بهتر شده واین مسلما نشانه صداقت کاری فدراسیون والیبال میباشد که هزینه کرده است در مورد کشتی به نظر من صد در صد نمیتوان گفت بد یا خوب شده چون هنوز ایران تیمی خوب ندارد و هنوز به صورت انفرادی مقام کسب میکنند به نظر من با برنامه ریزی بهتر و به روز شدن و بودجه بیشتر برای امکانات بهتر و تشویق گروهی کارساز خواهد بود تا مقام تیمی را هم علاوه بر کسب مقام انفرادی شاهد باشیم .ولی درهمین جا خدا قوت میگم به تمامی کسانی که غیور مردانه تلاش میکنند برای سر افرازی پرچم مقدس ایران اسلامی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 11 بهمن 1394  11:16 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon nargesza fsmuosavi
roozegar
roozegar
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 215
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

برخلاف نظر دوستان درباره فوتبال بعد از انقلاب همان سیستم قدیمی فوتبال یعنی فوتبال که منطقش بر اساس احساس بود ادامه داشت تا اینکه فوتبال تبدیل به ورزش اقتصادی شد که این رویه حتی در کشورهای  دیگر صاحب فوتبال صدق میکنه هرچند مدیریت اشتباه در فوتبال ما باعث عقب افتادگی در این ورزش شد...........درباره والیبالم خب مقایسه که اصلا نمیشه کرد چون تحول عظیمی در این رشته صورت گرفته مدیریت درست ، ورود مربیان صاحب نام در تیم های پایه و بزرگسال باعث شکوفایی استعدادهای بی نظیر والیبالیست های کشورمون شد و ادامه دارد...و اما کشتی بازم برخلاف نظر دوستمون کشتی یه  ورزش انفرادی هست شاید مسابقاتی تحت عنوان قهرمانی بصورت تیمی برگزار بشه ولی بازم این نفر هست که تعیین کننده ست با اینکه قبل از انقلاب کشتی ما صاحب عناوین مختلفی بود اما بازم کمبود هایی مختلفی داشت که بعد از انقلاب دیگه خبری از این کمبودها نبود هر چند کمی از اون منش پهلوانی فاصله گرفتیم اما هنوزم کشتی ورزش اول  و ورزش ابااجدادی ماست مربیان ما بسیار کار امد و زبده شدن سند این حرفم هم مربیگری مربیانمان در تیم های ملی کشور های مختلف من جمله  اذربایجان هست با امید اینکه مسئولان ما کمی از بودجه فوتبال رو صرف ورزش های قهرمانی و انفرادی  بلخصوص کشتی و تکواندو و کاراته و...قرار بدهند....یاعلی

تا خدا هست زندگی باید کرد...

دوشنبه 12 بهمن 1394  6:08 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza fsmuosavi
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 2460
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

با سلام، در پاسخ به نظرات شما باید بگویم که نباید همه چیز دوران قبل از انقلاب را با چشم بدبینی نگاه کرد. و نباید با آمار به قضیه نگاه نمود. اکنون وضعیت ورزشی به خاطر برخ اهمال کاری ها اصلا مناسب نیست. به خصوص مسئله فرهنگ و اخلاق. پول بی حساب نه تنها فوتبال که رشته های دیگری مثل فوتسال و کشتی و والیبال و بسکتبال را نیز خراب نموده است. از همه بدتر وضعیت اخلاق است که روز به روز بدتر شده است. الان هر روز در یک ورزشگاه و طی یک مسابقه فوتبال یا فوتسال یا والیبال و بسکتبال، خبر درگیری های زشت بازیکنان و تماشاچیان به گوش می رسد که اصلا خوشایند نبوده و نیست. مسئله فرهنگی اصلا مورد توجه نبوده است.

دوشنبه 12 بهمن 1394  6:21 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza fsmuosavi
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1000
محل سکونت : تهران

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

اصل چهل و چهارم قانون اساسی اشاره می کند: «نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی با برنامه ریزی منظم و صحیح استوار است. بخش دولتی شامل کلیدی صنایع بزرگ، صنایع مادر، بازرگانی خارجی، معادن بزرگ، بانکداری، بیمه، تامین نیرو، سدها و شبکه های بزرگ آبرسانی، رادیو و تلویزیون، پست و تلگراف و تلفن، هواپیمایی، کشتیرانی، راه آهن و مانند اینهاست که به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت است. بخش تعاونی شامل شرکت ها و موسسات تعاونی تولید و توزیع است که در شهر و روستا بر طبق ضوابط اسلامی تشکیل می شود. بخش خصوصی شامل آن قسمت از کشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت و خدمات می شود که مکمل فعالیت های اقتصادی دولتی و تعاونی است.» خصوصی سازی از جمله مسائلی است که به ویژه در این سال های اخیر بحث آن نه فقط در ورزش بلکه در بسیاری از زمینه های دیگر مطرح می شود. ناگفته پیداست هدف از خصوصی سازی به کارگیری و بهره مندی از توان و تخصص بخش خصوصی در قالب فعالیت ها و تشکیلات عمومی است و همچنین کم کردن حجم کارهای اجرایی دولت و هدایت توان دولت به سوی نظارت و رهبری امور و در نهایت توسعه و رفاه در خدمات برای مردم. در واقع دولت با واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی بیشتر به کیفیت امور توجه و نظارت می کند. اما نکته ای که قابل تامل به نظر می رسد، این است که بخش خصوصی تا چه اندازه تخصص و تعهد لازم و کافی را برای به دست گیری امور دارد. بدیهی است بخش خصوصی با انگیزه ای صرفا اقتصادی وارد چنین فعالیت هایی می شود یا حداقل هدف اول آن همین است; اینجا همان نقطه انحراف از قضیه است و اگر با این موضوع با تسامح برخورد شود امور دچار خلل بزرگی خواهد شد. البته نیروهای متخصص در کشور ما بسیارند اما باید توجه کرد که گزینش ها در قالب واگذاری به بخش خصوصی بدون غرض باشد و منافع عمومی بیش از هر چیز دیگری مورد توجه دستگاه ها قرار گیرد. شکی نیست که ورزش باید فراگیر و عمومی باشد و مدیریت در امر ورزش و فدراسیون ها و هیات های ورزشی باید برخاسته و مرتبط با متن و روح ورزشی باشد و صرفا حضور فیزیکی یک دولتمرد غیرورزشی نمی تواند جوابگوی نیازهای ورزش باشد.

در پایان امیدواریم توان و قابلیت های مستعد ورزشی کشور بیش از پیش همچون گذشته روند رو به رشدی داشته باشد

 

 

برگرفته از http://www.aftabir.com

دوشنبه 12 بهمن 1394  9:17 AM
تشکرات از این پست
nargesza fsmuosavi
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1000
محل سکونت : تهران

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

قبل از انقلاب تیم های باشگاهی ایران در بخش دختران با بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست چرا که شاید پیش از انقلاب جمهوری اسلامی، پنج و یا شش تیم باشگاهی در این بخش فعالیت می کردند اما الان در حال حاضر بیش از 60 تیم باشگاهی از سراسر کشور در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور حضور پیدا می کنند.

دوشنبه 12 بهمن 1394  9:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza mhzahraee fsmuosavi
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 2617
محل سکونت : اصفهان

دو قطبی قرمز_آبی

پیش از انقلاب اسلامی بر پایهء طرحی که به ساواک نسبت داده می شود، با ایجاد دو باشگاه استقلال و تاج و دمیدن در کورهء هواداری فوتبال باشگاهی، یک دوقطبی اجتماعی برای مدیریت و کنترل افکار عمومی و سرگرم کردن مردم برای دوری آنها از جریانهای عمیقتر اجتماعی و جریانهای سیاسی مخالف با دربار ساخته شد.

امروز هم همین دوقطبی با شدّت چند برابر بکار خود ادامه می دهد و حمایت گستردهء رسانه ها را هم دارد.

ساواک مُرد ولی طرحش روز بروز زنده تر شد!!

دوشنبه 12 بهمن 1394  11:00 AM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

 

«انقلاب اسلامی» ورزش ایران را به «خودباوری» و «خودکفایی» رساند

کشتی - قهرمانیورزش ایران در سال‌های پس از انقلاب با دستاوردها و چالش‌های بسیاری روبرو بود اما در سایه مشکلاتی از جمله جنگ تحمیلی و تحریم‌های بین‌المللی، امروز در برخی از رشته‌ها حرف اول دنیا را می‌زند.

به گزارش خبرنگار مهر، ورزش به عنوان دومین پدیده فراگیر در جامعه جهانی بعد از مذهب شناخته می‌شود که از یکسو در سلامت جامعه تاثیرگذار بوده و از سوی دیگر موفقیت‌ها و شکست‌های تیم‌های ورزشی و ورزشکاران در عرصه‌های قاره‌ای و جهانی، تاثیرات فراوانی را در سطح یک جامعه از خود برجای می‌گذارد تا جائیکه برخی از ورزش‌ها و ورزشکاران به  الگوهای اجتماعی در سطح جوان جامعه مبدل می‌شوند.

ورزش ایران هم پس از انقلاب شکوهمند اسلامی وارد فاز جدیدی از فعالیت خود شد که در دهه اول انقلاب به خاطر جنگ تحمیلی نتوانست در عرصه‌های بین‌المللی حضوری موفق داشته باشد اما بعد از دوران سازندگی، امروز شرایط برای شکوفایی استعدادهای ایران در بخش‌های انفرادی و تیمی بوجود آمده و شاهد موفقیت‌های تیم‌ها و ورزشکاران ایران در رقابتهای مهم بین‌المللی هستیم.

ورزش که در قانونی اساسی ایران اینگونه به آن اشاره شده: «دولت موظف است برای آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه در تمام سطوح، همه امکانات خود را به کار برد»، هنوز نتوانسته جایگاه واقعی‌اش را در کشور بدست آورد که رسیدن به این موضوع نیاز به توجه ویژ‌ه‌تر در بحث‌‌های تخصیص بودجه و استفاده از مدیران کاربلد و با تجربه در همه عرصه‌های آن دارد.

همچنین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هم بارها در سخنان خود توجه به فعالیت‌های ورزشی را گوشزد کرده و جمله معروف "من خودم ورزشکار نیستم اما ورزشکارها را دوست دارم" بیانگر اهمیت ورزش برای ایشان است. مقام معظم رهبری هم جمله معروف "امر به ورزش، امر به معروف است" را برای این مقوله مهم اجتماعی به کار برده که میزبان اهمیت ورزش برای مردم کشور را بیان می‌کند.

قطعا ورزش ایران در این سال‌ها با دستاوردها و چالش‌های بسیاری در دو بخش همگانی و قهرمانی روبرو بوده است اما در سایه مشکلاتی از جمله جنگ تحمیلی و تحریم‌های غیر منطقی بین‌المللی امروز در برخی از رشته‌ها ایران حرف اول را در دنیا زده و در برخی از رشته‌ها در حال پیشرفت‌های چشمگیر است.

قهرمانی‌های تیم‌های فوتبال، کشتی فرنگی، کشتی آزاد، تکواندو، ووشو، بسکتبال و موفقیت‌های بزرگی که امروز والیبالیست‌های ایران بدست آورده‌اند و کسب میزبانی مسابقات مهم آسیایی و جهانی، نشان می‌دهد ورزش ایران در مسیر مناسبی قرار گرفته، هرچند امروز ورزش نیاز به توجه بیشتر از نظر منابع مالی و استفاده از مدیران کاربلد و متخصص دارد تا این روند رو به رشد، متوقف نشود.

در زیر به برخی از اقدامات مهمی که پس از پیروزی انقلاب در بخش‌های سخت‌افزاری و نرم افزاری ورزش کشور بوجود آمد، اشاره می‌شود:

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:28 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

افزایش سرانه ورزشی روستائیان
عوامل خدماتی شاید در مهاجرت روستاییان به شهرها نقش داشته باشد اما توجه به اوقات فراغت و فراهم کردن محیط‌های ورزشی از عوامل مهم دیگر در جلوگیری از مهاجرت‌ها محسوب می‌شود، موضوعی که پیش از انقلاب توجه اندکی به آن صورت گرفته بود اما پس از پیروزی انقلاب مورد توجه ویژه مسئولان کشور و ورزش قرار گرفت.

عباس فلاحی عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این موضوع اعلام کرد خوشختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حرکت‌های خوبی در زمینه توسعه خدمات ورزشی به روستائیان صورت گرفت که این موضوع باید ادامه داشته باشد زیرا کافی نیست.

طبق اعلام عضو کمیسیون عمران مجلس، در سال ۵۸ تنها در ۱۲ روستا زمین‌های ورزشی وجود داشت اما امروز ۲۱۸۲ روستای کشور از زمین‌های ورزشی برخوردار شده‌اند. همچنین تعداد سالن‌های ورزشی روستایی در سال ۵۸ تنها ۵ مورد بود اما هم اکنون ۳۶۰ روستا دارای سالن ورزشی است.

فعالیت‌های زیربنایی و تقویت اماکن ورزشی
پروژه‌های نیمه تمام ورزشی که ماحصل سوء مدیریت در برخی از دولت‌های گذشته بود، شاید بازتاب‌های منفی بسیاری در جامعه داشته و در مواردی تمامی فعالیت‌های ارزشمند عمرانی و زیربنایی صورت گرفته برای تقویت اماکن ورزشی در سراسر کشور را زیر سوال برده است اما در این بین نمی‌توان خدمات صورت گرفته در عرصه کشوری را نادیده گرفت.

در سال‌های پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران و بعد از جنگ تحمیلی، پروژه‌های عمرانی رشد چشمگیری داشته و تاکنون حدود ۳۰۰ پروژه ورزشی در سطح کشور افتتاح شده است. طبق اعلام مراجع رسمی، تا به امروز فعالیت‌های عمرانی صورت گرفته بالغ بر ۵۳۲۳۳۸ متر مربع فضای سرپوشیده و ۱۲۹۵۳۳۷ مترمربع فضای ورزشی روباز به سرانه قبلی ورزشی کشور افزوده که در مجموع ۲۴۳ سانتی‌متر مربع بر سرانه ورزشی ایران اضافه کرده است.

هرچند برخی از فضاهای ورزشی در سایه مشکلات مدیریتی نتوانسته خدمات رسانی لازم را برای جامعه ورزشی کشور در پی داشته باشد اما این پروژه‌ها قابلیت آن را دارد که با مدیریت مناسب، در آینده‌ای نزدیک به اماکنی برای پرورش قهرمانان ورزشی در ایران اسلامی کمک کند.

در این بین ساخت ۱۸ استادیوم ۱۵ هزار نفری، ۸ سالن مسابقاتی ۶ هزار نفری با قابلیت بهره‌برداری، ۴ پیست دوچرخه‌سواری، ۲ استخر قهرمانی، ۳ سالن تخصصی دوومیدانی، ۴ ورزشگاه ۵ هزار نفری در این پروژه‌های ورزشی دیده می‌شود.

همچنین ۲۹۵ پروژه ورزشی هم در حال تکمیل است که این پروژه‌های نیمه تمام شامل ۱۲ ورزشگاه ۱۵ هزار نفری و حتی بزرگتر از آن، ۱۱ سالن ۶ هزار نفری، ۹ پیست تخصصی دوچرخه‌سواری، ۱۲ سالن تخصصی دوومیدانی و ۴۰ استادیوم ۵ هزار نفری است.

ضمن اینکه ۲۱۱ پروژه باقی مانده دیگر هم وجود دارد که در صورت تامین بودجه لازم برای تکمیل این ۲۱۱ پروژه باقی مانده، جمعا ۴۲۹۲۲۲۰ متر مربع فضای ورزشی تخصصی به سطح استان‌های منتخب اضافه شده و در صورت اجرای نهایی آنها، سرانه ورزشی کشور به ۵۷۲ سانتی‌متر مربع افزایش  خواهد یافت.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:29 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

 

بانوان مدال آور ایران

توسعه فعالیت‌های اسلامی بانوان و موفقیت‌های چشمگیر آنها در عرصه بین‌المللی
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا مدت‌ها به دلیل شرایط اجتماعی موجود، بانوان تنها در دو رشته شطرنج و تیراندازی فرصت شرکت در رقابتهای جهانی و آسیایی را داشتند اما در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۲ بوسان پروانه محمدتقی‌پور تهرانی در رشته تکواندو خوش درخشید و مدال برنز را برای ورزش بانوان به ارمغان آورد که این مقدمه افتخار آفرینی بانوان محجبه ایرانی در عرصه بین‌المللی بود.

این اتفاق آغاز یک راه پرفراز و نشیب در عرصه ورزش قهرمانی بانوان کشورمان بود، دورانی که ورزشکاران قهرمان ایران در رشته‌های مختلف از سد محدودیت‌ها و محرومیت‌ها بین‌المللی عبور کرده و بر سکوی افتخار ایستادند تا امروز حتی بتوانند به موفقیت در المپیک فکر کرده و امیدوار به کسب چنین افتخار بزرگی باشند.

البته موفقیت‌های بزرگی که بانوان ایران در عرصه بین‌المللی بدست آوردند، بسیار ارزشمندتر از موفقیت‌های آنها در پیش از انقلاب بود و در رشته‌هایی مانند تکواندو، تیراندازی، تیروکمان و رشته‌های مانند فوتسال، موفقیت‌های بزرگی را در رقابتهای آسیایی و جهانی کسب کردند.

در این بین و درحالیکه بانوان ایران در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی عناوین مهمی را کسب کرده‌اند، هنوز موفق به کسب مدال در المپیک نشده‌اند اما این امیدواری وجود دارد که در المپیک ۲۰۱۶ ریو، این تابو نیز توسط بانوان ایران اسلامی شکسته شود و شاهد حضور بانوان محجبه کشورمان روی سکوهای پرافتخار المپیک باشیم.

در جدول زیر به افتخار آفرینی‌ها آنها در عرصه بازی‌های آسیایی بعد از انقلاب اشاره می‌شود:

محل برگزاری  تعداد شرکت کننده طلا نقره برنز
۱۹۸۲ دهلی‌نو - - - -
۱۹۸۶ سئول - - - -
۱۹۹۰ پکن - - - -
۱۹۹۴ هیروشیما ۴ - - -
۱۹۹۸ بانکوک ۱۳ - - -
۲۰۰۲ بوسان ۱۳ - - ۱
۲۰۰۶ قطر ۲۶ - - ۳
۲۰۱۰ گوانگجو ۸۹ ۱ ۴ ۸
۲۰۱۴ اینچئون ۵۷ ۲ ۷ ۷

البته همانطور که اشاره شد، ورزش ایران هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده کند اما کارشناسان ورزشی بر این باورند که ورزش کشور بعد از پیروزی انقلاب، نسبت به دوران قبل از آن پیشرفت‌های بزرگی داشته که این مسیر می‌تواند با اقدامات اصولی‌تر، با موفقیت بیشتری ادامه داشته باشد.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:31 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

پیشرفت‌های ورزش بعد از انقلاب غیر قابل انکار است
کاظم اولیایی در خصوص پیشرفت‌های ورزشی در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: ورزش ایران قطعا بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در همه ابعاد نسبت به پیش از انقلاب پیشرفت‌های غیر قابل انکاری داشته است، همچنین در نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده از ورزش و دستاوردهای آن با گذشته قابل قیاس نیست.

وی با بیان اینکه ورزش ما از نظر همه معیارها رشدی صددرصدی با گذشته داشته ، افزود: مردم ایران در این سال‌ها با تمام وجود از انقلاب دفاع و حمایت کرده و باید امکانات بیشتری نسبت به شرایط فعلی در اختیارشان قرار بگیرد. درست است برنامه‌ریزی‌های بسیاری برای افزایش سرانه ورزشی انجام شده و ساخت و سازها رشد چند برابری داشته اما نسبت به جمعیت ایران کافی نیست.

مدیرعامل پیشین باشگاه‌های استقلال تهران و پاس همدان در پایان در مورد رشد ورزش بانوان در دوران ۳۰ ساله انقلاب نسبت به گذشته گفت: قطعا رشد ورزش بانوان در ورزش‌های سالنی و انفرادی بسیار قابل قبول بوده، اما نکته ارزشمند این است که این موفقیت‌ها با حفظ معیارهای دینی و اسلامی شکل گرفته است.

نقش فتوای امام (ره) در توسعه ورزش
همچنین محمدرضا یزدانی خرم رئیس پیشین فدراسیون‌های والیبال و کشتی هم با اشاره به رشد چشمگیر ورزش کشور در چهار دهه پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: ورزش نسبت به سایر بخش‌های جامعه در جهانی شدن ایران پیشگام بوده است. ورزش از همان سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب همواره در عرصه‌های جهانی حضورافتخار آفرینی داشت و توانست نقش بسزایی درمعرفی و شناساندن توانمندی‌ها و قدرت جوانان مسلمان کشورمان به دنیا داشته باشد. 

وی با اشاره به نقش تاریخی امام(ره) در توسعه ورزش پس از پیروزی انقلاب اظهار کرد: در شرایطی که بسیاری از علماء قبل از انقلاب ورزش را عملی "لغو" قلمداد می‌کردند و نظر مساعدی نسبت به آن نداشتند اما فتوای تاریخی امام(ره) و نگاه ویژه ایشان نسبت به قهرمانان و ورزشکاران که فرمودند "ورزش برای بزرگان واجب و برای جوانان لازم است" سرفصل انقلابی تازه‌ای را در جهت گسترش ورزش باز کرد و خوشبختانه همین نگاه از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ایشان به امر ورزش به این بخش قوت و قوام بیشتری داد.

رئیس فدراسیون کشتی رویکردهای متفاوت مدیریت ورزش کشور پس از انقلاب را در این بخش تحول گرا و تاثیرگذار توصیف کرد و یادآور شد: با افزایش جمعیت، رویکرد و علاقمندی به ورزش شکل جدی‌تر به خود گرفت بطوری که در دوره ریاست مهندس غفوری فرد ورزش از شکل آماتوری به حرفه‌ای تبدیل شد تا فصل جدیدی در ورزش کشور باز شود و در سال‌های اخیر هم شاهد استقبال علما از ورزش و موافقت آنها با استفاده از مساجد و اماکن عبادی برای استفاده ورزشی بودیم.

یزدانی خرم همچنین با اشاره به اینکه ورزش ایران در مسیر ۳۰ ساله خود گام‌های بزرگی برداشته و در حال حاضر ورزش ایران از جایگاه ویژه‌ای درسطح جهان برخوردار است، گفت:با وجود اینکه گفته می شد ایران در ورزشهای تیمی در دنیا جایگاهی ندارد اما در سالهای اخیر موفقیت‌های والیبال، صعود بسکتبال به المپیک، سه بار صعود فوتبال به جام جهانی و موفقیت‌های کشتی در مسابقات جهانی و المپیک این فرضیه را باطل کرد و نشان داد جوانان ایران در عرصه‌های جهانی با شایستگی می‌درخشند و افتخار آفرینی می‌کنند.

انقلاب ورزش ایران را به "خودباوری" و "خودکفایی" رساند
از سوی دیگر حسن میرزا آقابیک خودباوری و خودکفایی موجود در ورزش و ورزشکاران ایران را ثمره روشن و مستقیم پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: اگر امروز ایران در بسیاری از رشته‌ها نامی خطرناک برای حریفان به حساب می‌آید و ورزشکاران ایرانی هم می‌توانند به راحتی دست به کارهای بزرگ در میادین بزرگی مانند المپیک بزنند، به خاطر خودباوری ایجاد شده در جامعه ورزش کشور است.

وی با بیان اینکه این موضوع بدون اغراق نتیجه پیروزی انقلاب اسلامی است، ادامه داد: توجه همراه با عمل به زیرساخت‌ها در کنار مهم شمردن ورزش همگانی منجر به ظهور استعدادها در ورزش قهرمانی طی ۳۰ سال گذشته شده است.

این کارشناس ورزشی کشور به مهیا شدن امکانات ورزشی در بسیاری از استان‌های کشور اشاره و اظهار کرد: اگر امروز هفت هشت استان ورزشی فضای بالای یک متراستاندارد را در اختیار دارند و در مجموع چند استان از شرایط میزبانی رویدادهای مهم مانند المپیک برخوردار هستند، به خاطر تاثیر مثبت خودباوری حاصل از پیروزی انقلاب اسلامی درجامعه ورزش است.

عدالت محوری نتیجه بارز انقلاب در ورزش است
محمود مشحون رئیس پیشین فدراسیون بسکتبال با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی تاثیر مستقیم در رشد و شکوفایی ورزش ایران داشته است، تاکید کرد: بدون شک "عدالت محورری" نتیجه بارز و انکارناپذیر این انقلاب در عرصه ورزش بوده است. ره‌آورد پیروزی انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف و حتی عرصه ورزش برهیچ کس پوشیده نیست. با نگاه منطقی و بدون غرض به وضعیت کنونی ورزش ایران و مقایسه آن با دوران پیش از انقلاب بر این مهم واقف می شویم که هر آنچه امروز در ورزش در اختیار داریم به خاطر پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

وی افزود: سیر صعودی ساخت و سازهای داخلی، نگاه ویژه به فعالیت‌های  بانوان و اعزام آنها به تورنمنت‌های برون مرزی در کنار حضور پررنگ نمایندگان ایران در میادین بین‌المللی مختلف همه از نتایج مسلم پیروزی انقلاب اسلامی و تاثیر آن بر ورزش کشور بوده است. البته باید فاکتور بودجه را هم به این موارد اضافه کرد.

رئیس پیشین فدراسیون بسکتبال همچنین گفت: تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی با وجود مشکلات خاصی که به واسطه ۸ سال دفاع مقدس گریبانگیرمان شد، در تمام ابعاد ورزش قابل مشاهده است. اما از همه مهمتر اینکه عدالت محوری حاصل از این رویداد بزرگ تاریخی منجر به هموار شدن راه برای طی کردن بسیاری از مسیرها شد. این عدالت محوری بود که باعث شد به هر بخش ورزش به اندازه نیاز بودجه داده شود، در نقاط نیازمند اماکن ورزشی احداث شود، شرایط برای فعالیت‌های بانوان و رقابت‌های ورزشکاران مرد همپای رقبای خود در دیگر کشورها مهیا شود.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:32 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

زن ایرانی، انقلاب و ورزش

 


با پیروزی انقلاب اسلامی، دیدگاه جدیدی در باره حقوق اجتماعی وسیاسی زنان در جامعه ایران مطرح شد. دیدگاهی که در عین رعایت موازین اسلامی، امکان مشارکت زنان را در اجتماع، به شکل گسترده ایی امکان پذیر ساخت.

 


ورزش بانوان

بی تردیددر ایجاد این دیدگاه، حضرت امام خمینی ( ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی نقشی کلیدی و اساسی داشت و پس از ایشان نیز،حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری دراین راستااهتمام ویژه ای داشته ودارند.

تأکیدات وتوصیه های مکرر امام راحل و مقام معظم رهبری مبنی برحضور زنان در اجتماع از جمله در مراکز علمی و آموزشی، تظاهرات، رأی گیری ها و انتخابات و مشارکت زنان درشکل ‏گیری وپیروزی انقلاب اسلامی،نشان دهنده اعتقادواقعی به حقوق سیاسی واجتماعی زنان در بین تصمیم گیرندگان کشور ما بود که براین اساس صریح ترین موضع گیری نسبت به مشارکت زنان درقانون اساسی جمهوری اسلامی هم جا گرفت.

دراین قانون نه تنها تبعیضی در لفظ و معنا به دلیل جنسیت مقرر نشده و راه قانونی برای مشارکت زنان در تمامی صحنه ها فراهم آمده است، بلکه درآن از شان خانوادگی و اجتماعی زنان هم حمایت شده است.

به عبارتی، انقلاب اسلامی، زمینه مشارکت سیاسی ـاجتماعی زنان را فراهم کردوبه موازات حضور آنان در این عرصه، در ورزش هم که جزء حقوق این قشر تاثیر گذار جامعه محسوب می شوند، حضور زنان افزایش یافت.

با توجه به این که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، زیرساخت هایی از جمله ایجاد ورزشگاه ها و سالن ها برای ورزش بانوان با رعایت موازین اسلامی درنظر گرفته نشده بود، توجه ویژه مسئولان در این سال ها به ورزش بانوان،شکوفا شدن استعداد های زنان ورزشکار وکسب موفقیت های فراوان توسط آنهادر عرصه های داخلی و خارجی را فراهم کرد.

زنان ایرانی و مناصب سیاسی آنان پس از پیروزی انقلاب

پس ازپیروزی انقلاب اسلامی در ایران، عده ای از زنان بر اساس توانایی ، قدرت واحترامی که داشتند، توانستند به عرصه سیاسی راه یابند که دراین راستا می توان به مرضیه دباغ نخستین زنی که فرماندهی سپاه همدان را برعهده داشت، اشاره کرد.

وی همچنین نخستین زنی بود که از سوی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران درسال 67 به همراه هیاتی پیام ایشان را به میخائیل گورباچف رییس جمهوری اتحاد جماهیر شوروی سابق ارایه کند.

معصومه ابتکارنیز نخستین زن ایرانی است که پس از انقلاب اسلامی و در زمان سیدمحمد خاتمی رییس جمهوری سابق ایران وارد هیات دولت شد و معاونت ریاست جمهوری و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست ایران را برعهده گرفت.

شهلاحبیبی هم نخستین زنی بود که توسط آیت الله اکبرهاشمی رفسنجانی رییس جمهوری پیشین ایران حکم مشاورت ریاست جمهوری در امور زنان را دریافت کرده بود.

ورزش بانوان

باگذشت چندسال پس ازانقلاب و در دوران اصلاحات و با تاسیس مرکز مشارکت امور زنان در 1376 ریاست این مرکز هم برای نخستین بار به زهرا شجاعی سپرده شد.

در راستای حضور بیشتر زنان در عرصه های سیاسی، در دولت دهم مرضیه وحید دستجردی به عنوان نخستین وزیر زن پس از انقلاب و سومین زن دولتمرد به وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه یافت.

مریم مجتهدزاده هم به عنوان آخرین رئیس مرکز امور زنان و نخستین معاون امور زنان و خانواده به عرصه سیاسی راه یافت و شهیندخت مولاوردی هم به عنوان نخستین معاون امور زنان و خانواده دردولت دکتر حسن روحانی رییس جمهوری دولت یازدهم به این سمت گمارده شد.

فاطمه بداغی به عنوان نخستین بانوی حقوقدان دولت به معاونت حقوقی ریاست جمهوری که پیش از این با معاونت پارلمانی آمیخته بود راه یافت و الهام امین زاده هم به عنوان نخستین زن راه یافته به دولت تدبیر و امید سکان این معاونت را در دست گرفت.

نسرین سلطانخواه هم در زمره زنان ایرانی است که در دولت دهم معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به وی سپرده شد.

اگر نیم نگاهی به تاریخچه ورزش درایران بیندازیم می توان گفت درمیان کشور های مشرق زمین، بی گمان ایران تنها کشوری است که در نظام تعلیم و تربیت خودبیشترین اولویت را به ورزش و تربیت بدنی داد و انقلابی واقعی در ورزش زنان رخ داد.

 

مرضیه افخم نیز به عنوان نخستین سخنگوی زن وزارت امورخارجه پس از انقلاب اسلامی در دولت یازدهم از سوی وزیر امور خارجه منصوب شد.

همچنین منصوره شریفی صدر به عنوان نخستین نماینده زن ایران در ژنو ، پس از پیروزی انقلاب از سوی دولت تدبیر و امید منصوب شد.

باوجودحضورزنان در سمت های اجرایی به ویژه در بخش های سیاسی و علمی ،مشارکت آنان دراحراز سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی قابل توجه است.

در نخستین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی چهار نماینده زن از تهران ( بهروزی، دستغیب،رجایی و طالقانی)ودردوره چهارم برای نخستین بار نمایندگان زن ازچهاراستان اصفهان، خراسان ، کرمانشاه و آذربایجان شرقی راهی مجلس شدند تا تعداد کل نمایندگان زن در این دوره به 9 نفر برسد.

همچنین تعداد نمایندگان زن در دوره پنجم به 14 نماینده،دوره ششم 13 نماینده ، هفتم 13،هشتم 8 و نهم به 9نماینده رسید.

ورزش بانوان

زنان و ورزش

اگر نیم نگاهی به تاریخچه ورزش درایران بیندازیم می توان گفت درمیان کشور های مشرق زمین، بی گمان ایران تنها کشوری است که در نظام تعلیم و تربیت خودبیشترین اولویت را به ورزش و تربیت بدنی داد و انقلابی واقعی در ورزش زنان رخ داد.

توجه به ورزش جزو لاینفک نهضت زنان به شمار می رود و همین امر دورنمای جدیدی را در زمینه ی تلاش انسان گشوده است.

ورزش بانوان پس ازپیروزی انقلاب اسلامی درسازمان تربیت بدنی کارخود را در قالب کمیته ورزش خواهران آغاز کرد و خانم خلیلی به عنوان نخستین رئیس این کمیته مشغول به فعالیت شد.

اما ازآنجایی که یکی از عرصه های بروز قابلیت های ورزشی، میادین بین المللی است به دلیل مغایرت الگوهای رایج با مذهب و اعتقادات زنان مسلمان جهان، حضور این دسته از زنان مسلمان درمسابقات بین المللی و بعضا ملی بسیار کمرنگ بوده است.

براین اساس و با پیشنهاد نائب رئیس وقت کمیته ملی المپیک ایران در سال 69 وحمایت دولت شورای همبستگی ورزش بانوان(فدراسیون اسلامی ورزش زنان) در هیات اجرایی کمیته ملی المپیک به تصویب رسید و «فائزه هاشمی» دختر آیت الله هاشمی توانست دردولت ششم به عنوان نخستین معاون رئیس کمیته ملی المپیک منصوب شود.

خانم طاهره طاهریان اولین معاون امور زنان سازمان تربیت بدنی بود و مرضیه اکبرآبادی، هم نخستین معاون امور زنان “وزارت ورزش و جوانان”‌شد . اکنون رباب شهریان این مسولیت را در دولت یازدهم برعهده دارد.

شهناز کرود هم به عنوان نخستین رییس فدراسیون شمشیربازی پس از انقلاب به این سمت منصوب شد.

ورزش بانوان

فریده شجاعی به عنوان نخستین نایب رئیس کمیته توسعه و بهبود ورزش های بانوان کشورهای اسلامی، عضو کمیته طب ورزشی فدراسیون پزشکی و کشورهای اسلامی، عضو شورای تحقیقات سازمان تربیت بدنی، مربی بدنساز تیم ملی بسکتبال، فوتبال و به مدت8 سال رئیس کمیته فوتبال بانوان و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال را برعهده داشت.

طاهره طاهریان هم در دولت فعلی به عنوان نخستین زن در میدان ورزشی در سمت مشاور معاون رئیس جمهوری در امور ورزش دختران و زنان در دولت تدبیر و امید منصوب شد.

با وجود کسب شماری از مدال های قهرمانی توسط بانوان شایسته ایرانی طی این سالیان هنوز آنگونه که لازم است ازظرفیت های آنان بخوبی استفاده نشده است. انتظار می رود جایگاه زنان در مدیریت ورزشی و اجتماعی - سیاسی با تدبیردولت یازدهم دربکارگیری و استفاده از ظرفیت آنان تقویت شود.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:36 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

ورزش پس از انقلاب در بازی‌های المپیک

رنکینگ

المپیک

تعداد کشورها

تعداد ورزشکاران

تعداد رشته‌ها

توزیع مدال

تعداد ورزشکاران ایرانی

تعداد رشته‌های ایران

نام رشته‌های ایران

طلای ایران

نقره ایران

برنز ایران

مجموع مدال‌های ایران

اسامی قهرمانان

-

1980 مسکو

80

5179

21

631

-

-

ایران حضور نیافت

-

-

-

-

-

-

1984 لس آنجلس

140

6797

23

688

-

-

ایران حضور نیافت

-

-

-

-

-

36

1988 سئول

160

8391

27

739

27

4

کشتی (آزاد، فرنگی) - تکواندو - دوچرخه‌سواری - دوومیدانی

-

1

-

1

کشتی آزاد (محمدیان - نقره)

44

1992 بارسلون

169

9356

32

815

40

7

کشتی (آزاد، فرنگی) - وزنه‌برداری - دوچرخه‌سواری - تنیس روی میز - دوومیدانی - تکواندو - بوکس

-

1

2

3

کشتی آزاد (محمدیان، نقره - امیررضا خادم، برنز - رسول خادم،‌برنز)

43

1996 آتلانتای

197

10320

26

842

18

6

کشتی (آزاد، فرنگی) - دوومیدانی - شنا - بوکس - تیراندازی - جودو

1

1

1

3

کشتی آزاد (رسول خادم، طلا - عباس جدیدی، نقره - امیررضا خادم، برنز)

27

2000 سیدنی

199

10651

28

925

35

12

کشتی (آزاد، فرنگی) - وزنه‌برداری - تکواندو - دوومیدانی - دوچرخه‌سواری - بوکس - تیراندازی - تنیس روی میز - شنا - سوارکاری - جودو - کانو - کایاک

3

-

1

4

کشتی آزاد (دبیر، طلا) - وزنه‌برداری (رضازاده، طلا - توکلی، طلا) - تکواندو (ساعی، برنز)

29

2004 آتن

201

10625

28

929

38

10

کشتی (آزاد، فرنگی) - تنیس روی میز - وزنه‌برداری - شنا - تیراندازی - دوومیدانی - بوکس - جودو - دوچرخه‌سواری - تکواندو

2

2

2

6

کشتی آزاد (جوکار، نقره - رضایی، نقره - حیدری، برنز) - وزنه برداری (رضازاده،‌طلا) - تکواندو (‌ساعی، طلا - کرمی، برنز)

51

2008 پکن

204

11028

28

958

55

13

کشتی (آزاد، فرنگی) - بسکتبال - شنا - وزنه‌برداری - قایقرانی - دوومیدانی - تکواندو - بوکس - تیراندازی با کمان - جودو - بدمینتون - دوچرخه‌سواری - تنیس روی میز

1

-

1

2

تکواندو (هادی ساعی، طلا) - کشتی آزاد (مراد محمدی، برنز)

17

2012 لندن

204

10820

26

962

54

14

بوکس - دوچرخه‌سواری - دوومیدانی - تیراندازی - تیراندازی با کمان - شنا - شمشیربازی - کانوئینگ - کشتی (آزاد، فرنگی) - تکواندو - روئینگ - جودو - تنیس روی میز - وزنه‌برداری

4

5

3

12

دوومیدانی - پرتاب دیسک (احسان حدادی، نقره) - کشتی (فرنگی) (حمید سوریان، امید نوروزی، قاسم رضایی، طلا) - کشتی آزاد (صادق گودرزی، نقره - احسان لشگری و کمیل قاسمی، برنز) - تکواندو (محمد باقری معتمد، نقره) - وزنه‌برداری (بهداد سلیمی، طلا - سجاد انوشیروانی و نواب نصیرشلال، نقره - کیانوش رستمی، برنز)

 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 12 بهمن 1394  2:45 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1394 
تعداد پست ها : 668

پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب

خوب بود بعد انقلاب هم خوبه قبل انقلاب هم بدک نبوده

فروشگاه اینترنتی لباس یورمد شرکت پگاه جاده ابریشم بهترین گزینه برای خرید اینترنتی لباس شما در ایران است در سال 1392 با مشارکت گروه AC ترکیه وشرکای ایرانی تحت شماره ثبتی 14715 ودر دو شعبه ی تهران و ارومیه پس از ایجاد بسترهای سخت افزاری ونرم افزاری به عنوان نمایندگی فروش انلاین برندهای معتبر ترک در ایران با سر فصلهای کالایی پوشاک ،کیف و کفش ،لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی ،لوازم اتاق خواب ولوازم آرایشی و بهداشتی تاسیس وآغاز به کار نموده است ،شایان ذکر است کلیه اقدامات تاسیس و راه اندازی پس از طی مراحل قانونی ومطابق با قانون ثبت موسسات تجاری در ایران صورت گرفته وفروشگاه یورمد دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه ی تجارت الکترونیکی وزارت صنعت ومعدن وتجارت جمهوری اسلامی ایران می باشد (برای رویت نماد الکترونیکی کلیک نمایید)و مشتریان یور مد دارای حقوق کامل مندرج در آئین نامه های مربوط به خرید از راه دور می باشند.

دوشنبه 12 بهمن 1394  7:27 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi 09187948623
دسترسی سریع به انجمن ها