0

تارت_اسفناج

8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

تارت_اسفناج

تارت_اسفناج

مواد لازم تارت

۲ عدد تخم مرغ
نصف ليوان روغن مايع
نصف ليوان شير
۱ بسته بکينگ پودر معادل تقريباً يك قاشق چاي خوري
۱ قاشق چايخورى نمک
۱ ليوان پوره اسفناج/اسفناج را چند دقيقه بپزيد آبکش کرده در غذاساز پوره کنيد.
پودر سير مقداري
١ ليوان آرد
مواد لازم تزئين روى تارت
ماست چکيده  يك كاسه
پنير خامه اي
مرغ به روش بيفي برش خورده و تفت داده شده آغشته به پودر سير  و ادويه
اجيل شامل مغز گردو و بادام يك استكان پر اسياب شده
خيار شور دو
فلفل پابريكا اى
سس فلفل يا سس گوجه فرنگى
تخم مرغ، روغن مايع، شير را مخلوط کنيد اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد.
آرد، نمک و بکينگ پودر  و پودر سير فراوان و فلفل را الک کرده به مواد اسفناج اضافه کنيد در حد يکدست شدن مايه تارت را مخلوط کنيد.
قالب را با کره يا روغن جامد چرب کرده  (من روغن مايع زدم )مايه تارت را در قالب ريخته بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد.
بالاي سر فر باشيد  نميخوايم خيلي خشك شه فقط پخته باشه 󾌧بعد از پخت تارت را بگذاريد سرد شود.
۴ قاشق ماست را با پنير خامه اى مخلوط کنيد اگر پنير خامه اى موجود نبود از مايونز يا روغن زيتون استفاده کنيد بسته به ذائقه خود ميتوانيد يک حبه سير رنده کرده روى ماست بريزيد. يك عدد يا دو عدد خيار شور را رنده كنيد و به مواد ماستي اضافه كنيد معجوني ميشه واسه خودش. فلفل فراموش نشود .
 گردو يا بادام كوبيده شده را هم به مواد  ماستي اضافه كنيد روى سطح تارت را بطورى که از اطرافش سر ريز نکند از مخلوط ماست و پنيرو مرغ تفت داده بريزيد من خودم زير مواد ماستي مرغ گذاشتم و در اخر باز هم روي مخلوط ماستيمون برشهاي باريك مرغ گذاشتم من اين غذا رو به شكل فينگر فود هم درست كردم و قالب زدم   .

جمعه 9 بهمن 1394  7:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

پاسخ به:تارت_اسفناج

پاسخ به:تارت_اسفناج

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی