مواد لازم:
لوبیا سبز: 350 گرم،
سیب زمینی: یک عدد بزرگ،
تخم مرغ: 4 یا 5 عدد،
مغز گردو یا بادام خرد شده: 3 قاشق غذاخوری،
هویج: 4 تا 5 عدد متوسط ،
پیاز: یک عدد ،
زرشک: 2 قاشق غذاخوری ،
گوشت چرخ کرده: 150 گرم،
نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن: به میزان لازم،
بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا و هویج را رنده یا چرخ کرده و به مدت 5 دقیقه بخارپز نمایید. پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آن را هم تفت داده و کنار بگذارید.
سیب زمینی را خام رنده کرده و همه مواد را در یک ظرف گود بریزید. مغز گردو و نمک و فلفل و زرد چوبه و زرشک را به مواد افزوده و تخم مرغ ها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند.
روغن را در تابه بریزید و داغ کنید. مواد کو کو را یک جا در روغن داغ بریزید و در ظرف را ببندید تا کو کو خودش را بگیرد و سرخ شود.
بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شده وسپس برش بزنید و در دیس چیده، اطراف آن را با حلقه های گوجه و لیمو و خیار شور تزئین کنید و با نان سنگک میل نمایید.
طبخ این کوکو بیشتر در تبریز رایج است.