وب سایت پیمونه: کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.
مواد لازم:
-
500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
-
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
-
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
1.ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه ونمک وفلفل ونصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید ، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.
2.گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود . پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک وفلفل وزردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یکدستی درست شود.
3. نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید . سپس دست را خیس کرده وبه اندازه توپهای اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته واجازه می دهیم کاملاً پخته وجا افتاده شود . این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.
4.دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.