0

ته چین آلو اسفناج

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ته چین آلو اسفناج

ته چین آلو اسفناج

 

ته چین آلو اسفناج

 

مواد اولیه :

*اسفناج خرد شده یک کیلوگرم

*آلو خورشی ۲۰۰ گرم

*برنج پنج پیمانه

*سینه مرغ پخته شده یک عدد

*زعفران آب شده نصف پیمانه

*ماست خامه‌ای یک پیمانه

*کره ۱۵۰ گرم

*روغن مایع نصف پیمانه

*فلفل سفید یک قاشق چایخوری

*پیاز دو عدد

*زرده تخم‌مرغ پنج عدد

*ماست خامه‌ای به میزان لازم

*خلال پسته به میزان لازم

*نمک به میزان لازم

 

 طرز تهیه:

آلوها را با یک پیمانه آب جوشانده تا کاملا نرم شوند، سپس هسته آنها را جدا می‌کنیم. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و با ۵۰ گرم کره و نیمی از روغن مایع تفت داده تا سبک شوند، سپس اسفناج را به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. سینه مرغ را خرد کرده و همراه نیمی از زعفران، کمی نمک، آلو و پیاز به اسفناج اضافه کرده و با هم تفت می‌دهیم.

زرده تخم‌مرغ را با نمک و باقیمانده زعفران، فلفل سفید و ماست خامه‌ای مخلوط کرده، با همزن برقی به مدت دو دقیقه هم زده و پس از آن ۱۰۰ گرم کره آب شده و باقی روغن مایع را به آن افزوده و مواد سس را با هم مخلوط می‌کنیم.

 یک پیمانه از این سس را با مواد اسفناج مخلوط کرده، سپس برنج را آبکش کرده و با بقیه مواد سس مخلوط می‌کنیم. از برنج را داخل قالب ریخته و با کفگیر روی آن را صاف می‌کنیم، بعد نیمی از اسفناج مخلوط شده را نیز روی برنج قرار داده و این کار را در چند مرحله ادامه می‌دهیم.

 در ردیف آخر برنج را قرار داده و روی قالب را با فویل پوشانده و آن را به مدت حدودا ۹۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، سپس فویل را از روی قالب برداشته و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر می‌گذاریم در فر بماند. ۱۰ دقیقه پس از این‌که قالب را از فر خارج کردیم، ته‌چین را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با ماست خامه‌ای و خلال پسته تزیین می‌کنیم

 

یک شنبه 27 دی 1394  2:52 PM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها