0

نُفته ،نان شکم پر بیرجندی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نُفته ،نان شکم پر بیرجندی

 

نُفته ،نان شکم پر بیرجندی

 

نُفته ،نان شکم پر بیرجندی

 

 

در این دستور با یک نوع غذا یا نان شکم پر بیرجندی به نام نُفته آشنا می شوید که در گذشته این نان را در تنور می پختند. در ادامه مطلب با طرز تهیه نفته آشنا می شوید.

 

مواد لازم

خمیر آماده شده کماچ ( درست شده با 1 کیلوگرم آرد )

مواد میانی نان

سیب زمینی پخته و خرد شده: 3 پیمانه

عدس پخته: 3 پیمانه

پیاز بزرگ: 1 عدد

سیر: 5 تا 6 حبه

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

دارچین: 4/1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1 - خمیر کماچ را طبق دستور آن تا مرحله ای که حجم آن دو برابر شده است، درست کرده و در صورتی که بخواهید خمیری ترد تر داشته باشید، می توانید به مواد خمیر 1 عدد تخم مرغ، 1 و 2/1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر نیز اضافه کنید.

مرحله 2 - برای درست کردن مواد میانی: ابتدا پیاز را خرد کرده، در کمی روغن یا کره تفت داده، سپس سیر خرد شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن سیب زمینی و عدس را بهمراه ادویه جات اضافه کرده، بعد از اینکه مواد با یکدیگر مخلوط شدند، از روی حرارت بردارید.

مرحله 3 - خمیر آماده شده را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و گرد قالب بزنید. از مواد میانی داخل آن گذاشته و خمیر را بصورت نیم دایره بسته و لبه های آنرا بهم وصل کنید.

مرحله 4 - در صورت تمایل از مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران روی خمیر مالیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه یا بیشتر تا زمانیکه خمیر پخته شود قرار دهید. بعد از آن در ظرف دلخواه چیده و همراه با سس دلخواه سرو کنید.

 

دوشنبه 21 دی 1394  9:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:نُفته ،نان شکم پر بیرجندی

 

چه جالب

شبیه پیراشکی می مونه. مدل بستنش.

 

دوشنبه 21 دی 1394  1:44 PM
تشکرات از این پست
fatemehza
دسترسی سریع به انجمن ها