0

نان محلی (فطیر)

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان محلی (فطیر)

نان محلی (فطیر)

 

 

نان محلی (فطیر)
 
 
 
مواد لازم:
 

آب گرم  

 1/2  پيمانه
آرد
 4پيمانه
آب ولرم
 2پيمانه
نمك
1قاشق چايخوري
شكر

   1/2-1 قاشق چايخوري
   
پورد خمير ترش  
 2قاشق چايخوري
روغن مايع
 1قاشق سوپخوري
كنجد   
مقدراي براي تزئين
گردو خرد شده
1پيمانه
دارچين  
 2قاشق سوپخوري
شكر
1/2  پيمانه
   

 

طرز تهيه :

1- آب گرم ، پودر خمير ترش و يك قاشق چايخوري شكر رادرظرفي پلاستيكي ريخته و با هم مخلوط مي كنيم ، سپس در جاي نسبتاً گرمي بمدت پنج الي ده دقيقه قرار مي دهيم تا پف كند .

2- شكر ، نمك و آب ولرم را همراه با يك پيمانه آردمخلوط كرده ، به مايه بالا اضافه نموده و مخلوط مي كنيم . ده دقيقه استراحت مي دهيم سپس روغن مايع را اضافه كنيد .

3- باقي مانده آرد را بتدريج اضافه كرده ، خوب ورز مي دهيم در حدي كه خمير به دست نچسبد . ( توجه داشته باشيد كه اگرخمير به دست چسبيد ، كمي آرد و روغن مياع مازاد بر پيمانه هاي داده شده ، اضافه مي كنيم تا چسبندگي ازبين برود . در مقابل هر يك سوم پيمانه آرد مازاد ، يك قاشق سوپخوري روغن مايع اضافه مي كنيم .

4-خمير را به مدت دو ساعت در جاي نسبتاً گرمي قرار مي دهيم و روي خمير را با پارچه تميزي مي پوشانيم تا زماني كه حجم آن دو برابر شود .

5- فر راروي 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .

6- گلوله هايي از خمير درست مي كنيم . روي سطح صافي مقداري آرد پاشيده يك گلوله را كمي با وردنه باز كرده . گردو ، دارچين و شكر را با هم مخلوط كرده مقداري از مخلوط را وسط نان قرار داده لبه هاي نان را روي مخلوط آورده سپس پهن نموده ، در سيني چرب شده قرار مي دهيم ده دقيقه بماند .

7- روي خمير را روغن ماليده كنجدروي آن مي پاشيم .

8- سيني فر را بمدت بيست وپنج الي سي دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي دهيم تا فطيرها پخته شودند .

9- در صورت تمايل گلوله هاي خمير را كوچكتر و ناز ك تر نموده و دو گلوله را با وردنه صاف مي كنيم . دو قاشق مغزي در وسط يكي از خميرها بريزيد اطراف خمير را كمي خيس نموده خميردوم را روي آن قرار مي دهيم ، سپس با فشار انگشت لبه هاي دو خمير را به هم مي چسبانيم و در فر مي گذاريم تا پخته شود

 

شنبه 12 دی 1394  11:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها