0

نان ادویه با جو پرک

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان ادویه با جو پرک

 

نان ادویه با جو پرک

 

 

نان ادویه با جو پرک

 

 

مواد لازم  :

 

جو پرك

 مقداري
شير كم چرب    
مقداري
جو پرك
  1/2 پيمانه (50 گرم )
آرد گندم سبوس دار
 1 پيمانه (100 گرم)
زوغن
1/2-1 قاشق چايخوري
عسل
 2 قاشق سوپخوري
آب جوش
1 پيمانه
زنجبيل
  1/8  قاشق چايخوري
دارچين
 1/2  قاشق چايخوري
نمك
  1 قاشق چايخوري
پودر خمير ترش
 1 قاشق سوپخوري
آرد گندم
 1/2 تا 2 پيمانه (200 گرم )

 

طرز تهيه :

در ظرفي يك چهارم پيمانه از آرد گندم ، پودر خمير ترش ، نمك ، دارچين و زنجبيل را مخلوط كنيد . آب جوش ، عسل و روغن را به بقيه مواد اضافه كنيد و با همزن برقي ابتدا با سرعت پائين مدت سه دقيقه و سپس با سرعت بالا نيز به مدت سه دقيقه ديگر خمير را هم بزنيد . آرد سبوس دار و جو پرك را به خمير اضافه كنيد .

 اگر خمير بدست چسبيد باقيمانده آرد گندم را بتدريج به آن اضافه كنيد تا خمير بدست نچسبد ، سپس روي يك سطح صاف آرد پاشيده و خمير را روي آن ورز دهيد تا نرم و يكدست شود ( به مدت شش تا هشت دقيقه ) بعد خمير را به شكل توپي در آوريد و داخل يك كاسه گذاشته و روي آن را بپوشانيد و در محلي گرم به مدت يك ساعت الي يك ساعت و ده دقيقه قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود .

 سپس خمير را به شكل دلخواه درآوريد و در سيني فر گذاشته روي آن را بپوشانيد و در جاي گرم به مدت سي الي چهل و پنج دقيقه قرار دهيد . سپس بايك قلم مو مقداري شير روي خمير بماليد و روي آن جو پرك بپاشيد و در فري كه به حرارت 375 درجه فارنهايت گرم شده در پنجره وسط فر به مدت سي الي سي و پنج دقيقه قرارد هيد تا روي نان ها طلايي شوند . سپس سيني را از فر خارج كرده وبعد از اينكه نان ها خنك شدند آن ها را برش دهيد .


 

شنبه 12 دی 1394  10:56 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان جو پرک

 

نان جو پرک

 

 

نان جو پرک

 

 

مواد اولیه :
آرد چهار پيمانه

روغن نصف پيمانه

خمير مايه فوري و نمک از هر کدام يك قاشق مرباخوري

جوپرك و شیر از هر کدام يك پيمانه

شكر يك قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ يك عدد

آب به ميزان لازم

 

طرزتهيه:


نان از جمله موادغذايي است كه بر سر سفره هم پيدا مي‌شود، با افزايش قيمت نان اكثر افراد دوست دارند بسياري از نان‌ها را در منزل خود تهيه كنند بنابراين من هم سعي مي‌كنم چند نمونه نان را هر شماره برايتان در نظر بگيرم.

ابتدا آرد، خمير مايه فوري، جو پرك، شكر و نمك را با هم مخلوط مي‌كنيم، وسط آن را گود كرده و شير و روغن و سفيده تخم‌مرغ را ريخته و آرام‌آرام با مواد خشك هم مي‌زنيم، كمي آب مي‌ريزيم، تا خمير نرمي كه به دست نچسبد به دست آيد. اگر خمير به دست بچسبد كمي آرد اضافه مي‌كنيم. ولي نه آنقدر كه خمير را سفت كند و خوب ورز مي‌دهيم.

سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت لوله به يك اندازه در مي‌آوريم و كنار هم قرار داده و به صورت گيس مي‌بافيم. روي نان زرده تخم‌مرغ ماليده و روي آن را پوشانده و اجازه مي‌دهيم به مدت نيم تا يك‌ساعت استراحت كند تا حجمش دو برابر شود. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.

 

دوشنبه 21 دی 1394  9:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها