0

نان خرمایی آماده کنیم

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرمایی آماده کنیم

نان خرمایی آماده کنیم

 

نان خرمایی آماده کنیم

 

مواد لازم:

آرد: 800 گرم ، خرمای چرخ شده: 400 گرم، شیر: یک لیوان ، تخم مرغ: 4 عدد، دارچین: یک قاشق مربا خوری ، کنجد: به میزان لازم ، زرده تخم مرغ: یک عدد ، شکر: یک پیمانه ، روغن مایع: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا خوری ، آب ولرم: یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

تخم مرغ ها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یک دست شود.

مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن می توانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.

فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر ها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لا به لای خمیر باشد.

به همین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیر ها را به هم بچسبانید.

به صورت گیس بافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نان ها طلایی شود.

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  8:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرمایی ,مقوی

نان خرمایی ,مقوی

نان خرمایی كرمانشاهی

 

نان خرمایی ,مقوی

 

مواد لازم :

آرد سفید= نیم کیلو

کره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم

ماست = ۲۵۰ گرم

نمک = یک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته = نیم کیلو

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری

دارچین = یک قاشق چای خوری

زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.

آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

 

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  8:52 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

تحفه (یک نوع نان خرمایی)

 

تحفه (یک نوع نان خرمایی)

 

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

تحفه، نوعی نان کوچک مغزدار است که بیشتر در کشورهای عربی تهیه می شود. تهیه این شیرینی به قالب مخصوص احتیاج دارد، طرز تهیه این شیرینی نیز از دستور العمل همراه قالب آن، نقل می شود.

مواد لازم:

آرد:2 ویک چهارم پیمانهتبیان زنجان

روغن حیوانی: 125 گرم

روغن جامد: یک چهارم پیمانه

 شکر: یک هشتم پیمانه

آب ولرم: یک چهارم پیمانه

مایه خمیر: 2 قاشق چایخوری سر صاف

 مواد میانی:

خرمای بدون هسته را با مقداری روغن نرم کنید. گردو، پسته خرد شده و مقداری شکر را به خرما اضافه کنید و خوب ورز دهید. خرما را به اندازه فندق، گلوله کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه:

آرد رادر ظرفی الک کنید و روغن ها پس از ذوب شدن، با آرد مخلوط کنید. روغن را با آرد ورز دهید تا خوب جذب آرد شود. شکر، آب ولرم و مایه خمیر را پس از مخلوط کردن، 10 دقیقه زمان دهید تا تخمیر شود. سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. به مدت30دقیقه به خمیر استراحت دهید.

کمی از خمیر را در قالب تحفه بگذارید و باز کنید و خرماهای آماده را در میان آن قرار دهید و خمیر را ببندید. سپس خمیر مغزدار را از قالب خارج کنید و در سینی فر بچینید. روی نان های کوچک را، با زرده تخم مرغ تزیین کنید.

فر را از قبل گرم کنید و سینی را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تحفه را بپزید. زمانی که روی نان ها طلایی شد، آنها را از فر خارج نمایید.

در صورت در اختیار نداشتن قالب مخصوص، می توانید مقدار کمی از خمیر را در کف دست باز کنید، سپس خرما را وسط آن قرار دهید وخمیر راببندید وبا مهر نان برنجی یا هر وسیله ی دیگر روی نان را فرم دار کنیدمن این نان رو ٣ تا ۴ بار درست کرده ام

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  8:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان خرمایی حلزونی

 

نان خرمایی حلزونی

 

مواد لازم :

تخم مرغ دو عدد سفیده و یک عدد زرده

کره آب شده یک سوم فنجانتبیان زنجان

شیر دوسوم فنجان

شکر 2 قاشق سوپ خوری

بیکینگ پودر یک دوم قاشق مربا خوری

آرد تقریبا 4 پیمانه

وانیل کمی

 

مواد میانی :

کره آب شده کمی

خرمای چرخ شده به میزان لازم

گردوی چرخ شده

 

برای تزیین روی نان :

یک عدد زرده تخم مرغ

 

طرز تهیه :

شیر و کره و شکر و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید تخم مرغ ها را اضافه کرده وانیل را اضافه کنید آرد را کم کم اضافه کنید دقت کنید خمیر نباید سفت و سنگین شود اگر آرد اضافه آمد اشکالی ندارد 1 ساعت به خمیر استراحت بدهید

با وردنه به شکل مستطیل خمیر را باز کنید و مقداری کره آب شده بمالید و از خرما و گردو که با هم مخلوط شده از یک طرف قرار دهید و رول کنید و به صورت خانه حلزون بپیچید و در سینی فر قراردهید کمی استراحت دهید و با زرده تخم تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرارداده تا پخته شوند پس از سرد شدن سرو کنید من این نان رو ٣ بار درست کرده ام

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز پخت نان خرما و گردو دارچینی

 

طرز پخت نان خرما و گردو دارچینی

 

تبیان زنجان

 

 مواد لازم

گردوی تفت داده و خرد شده

نصف پیمانه

خرمای بدون هسته و خرد شده

۲۲۵ گرم

جوش شیرین

کمتر از یک قاشق چای خوری

آب جوش

یک پیمانه

آرد کیک

۲ پیمانه

شکر

نصف پیمانه

بکینگ پودر

یک و نیم قاشق چای خوری

نمک

یک چهارم قاشق چای خوری

پودر دارچین

نصف قاشق چای خوری

کره

۱۱۵ گرم

تخم مرغ

یک عدد

اسانس وانیل

یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.

۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.

۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  9:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها