0

خوراک راگوی گوشت و لبو؛ غذای مفید پاییزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خوراک راگوی گوشت و لبو؛ غذای مفید پاییزی

وب سایت ایران کوک: در فصل سرما خوراک راگو خیلی می چسبد، خوراکی که در این مطلب به شما آموزش می دهیم همراه با لبو تهیه می شود. سسی که با گوشت و لبو درست می کنیم را روی پاستا می ریزیم.

مواد لازم:

 

  • گوشت گاو 1 کیلو
  • لبو یک عدد
  • روغن 3 قاشق
  • سیر رنده شده 3 حبه
  • هویج کوچک خرد شده 1 عدد
  • پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
  • رب گوجه 2 قاشق
  • آب گوشت  2 لیوان
  • چغندر متوسط 5 عدد
  • پاستا آشیانه ای 1 بسته
  • پنیر پارمزان 1/2 لیوان
  • نمک
  • فلفل
  • جعفری برای تزئین

طرز تهیه خوراک راگو گوشت و لبو – غذای مفید پاییزی



طرز تهیه:

1- گوشت گاو را به صورت خورشتی قطعه قطعه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. روغن را درون قابمله ترجیحا مسی بریزید و گوشت را آرام آرام درون آن سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن را به ظرفی انتقال دهید و نگهدارید.

2- در یک تابه نچسب سیر، هویج و پیاز را با هم تفت دهید و سپس در قابلمه را بگذارید تا آنها به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. مراقب باشید تا مواد ته نگیرند. رب گوجه را اضافه کنید و پس از 1 یا 2 دقیقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا در مدت 2 تا 3 ساعت مواد آرام آرام بپزند.

 طرز تهیه خوراک راگو گوشت و لبو – غذای مفید پاییزی



3- فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

4- چغندر ها را پوست بکنید و زوائد آن را جدا کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون روی آنها بپاشید و سپس آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی چغندر ها را از فر بیرون آوریدید آنها را ببرید.

5- گوشتها را با چنگال کمی له کنید و سپس چغندر ها را به آن اضافه کنید و مواد را کمی روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک جا بیفتد.

طرز تهیه خوراک راگو گوشت و لبو – غذای مفید پاییزی


6- پاستا آشیانه ای را درون آبجوش بجوشانید و آبکشی کنید. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهید و سپس سس گوشت و لبو را روی آن بریزید. پنیر پارمزان را روی خوراک ریخته و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی رنگ و برشته شود. می توانید از جعفری جهت تزیین غذا استفاده کنید و لذت ببرید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 25 آذر 1394  2:31 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها