0

رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی

 
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2403
محل سکونت : یزد

رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی

 

 
یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.
 

وب سایت آشپزی رنگین: یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.

مواد اولیه:
 

  • گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زنجبیل یک تکه کوچک
  • تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • آب یک و نیم لیوان

طرز تهیه رول گوشت و تخم مرغ


طرز تهیه:

1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.

3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

طرز تهیه رول گوشت و تخم مرغ

طرز تهیه رول گوشت و تخم مرغ

طرز تهیه رول گوشت و تخم مرغ

چهارشنبه 25 آذر 1394  11:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها