0

خاگینه اسفناج و هویج

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

خاگینه اسفناج و هویج

خاگینه اسفناج و هویج


خاگینه اسفناج :
مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد - آرد 1پیمانه - شیر 1 لیوان - اسفناج نیم کیلو - هل کوبیده شده 1ق.سوپخوری - وانیل 1/2 ق.چ - گردوی خرد شده 2 پیمانه - خاکه قند 1 لیوان - نمک یک پنسه (نوک ق.چ ) بیکینگ پودر 1ق.چ - روغن زیتون 1ق.غ

شربت : شکر 2 پیمانه - آب یک پیمانه - گلاب نصف لیوان
طرز تهیه شربت : مواد بالا را در داخل قابلمه بریزید و بجوشانید تا قوام بگیرد و سپس اجازه دهید تا کمی خنک شود.

طرز تهیه : اسفناج شسته شده و خشک شده را ریز کرده و در تابه ایی در دار به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود و سپس از روی حرارتت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود .

اسفناج پخته را با تخم مرغ و کمی نمک و شیر و وانیل و بیکینگ پودر و روغن زیتون را در روندو ریخته و تا خوب میکس شود و اسفناج بصورت پوره دربیاید و سپس آرد را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید .
یک تابه کوچک تفلون را کمی چرب میکنیم و روی حرارت میگذاریم ... سپس از مایع فوق به کمک ملاقه کوچک داخل تابه یک لایه نازک ریخته (مثل کرپ ) کمی که خودش را گرفت درب روی تابه میگذاریم تا روی کرپ نیز خودش را بگیرد . (فقط یک طرف این خاگینه ی اسفناج را سرخ کنید) بقیه مواد خاگینه را به همین صورت آماده میکنیم .

شربت آماده شده را به یک ظرف تقریبا سرگشاد مثل ظرف پیرکس منتقل نمایید .
سپس خاگینه های اسفناج آماده شده را درون شربت انداخته و چند دقیقه بعد از شربت بیرون بیاورید .طرفی که سرخ شده را بطرف پایین گذاشته و رویش مخلوط گردو و خاکه قند و هل کوبیده میپاشیم . طبقه دوم خاگینه را به روی مواد داخلی خاگینه میگذاریم بطوریکه باز قسمت سرخ نشده بطرف بالا باشد . سپس دوباره از مواد رویش میریزیم . (دقت داشته باشید که این خاگینه ها را میتوان از 3 تا 7 طبقه درست کرد) خاگینه آخری را برعکس روی خاگینه های قبلی میگذاریم یعنی طرفی که سرخ شده بطرف بالا قرار میگیرد . بعد روی خاگینه ها کمی فشار میدهیم و برش زده و دوباره از شربت باقی مانده روی خاگینه ها میدهیم و سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا خنک شود و سپس سرو میکنیم ... نوش جان



خاگینه هویج :

مواد لازم : هویج 2 عدد - تخم مرغ 3 عدد - شیر نصف لیوان - آرد 1 لیوان - روغن زیتون 1.ق.غ - بیکینگ پودر 1ق.چ - گردوی خرد شده 1 لیوان - پودر هل - خاکه قند - دارچین و زنجفیل و شربت آماده

طرز تهیه : هویج ها را آبپز کنید و سپس اجازه دهید تا کاملا سرد شود . سپس با شیر و تخم مرغ و آرد و نمک و بیکینگ پودر و روغن زیتون در روندو کاملا میکس کنید و بقیه کارها مثل خاگینه اسفناج تکرار میشود ...

برای مواد داخلی خاگینه هویج : پودر قند و گردوی خرد شده و پودر هل و زنجفیل و دارچین را میتوانید با هم مخلوط کنید .

من خودم از دارچین استفاده نکردم

شنبه 21 آذر 1394  8:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خاگینه اسفناج و هویج

پاسخ به:خاگینه اسفناج و هویج

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها