0

دستور انواع سس

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

دستور انواع سس

 

در اینجا قصد داریم دستور انواع سس را قرار دهیم.

از کاربران دیگر هم برای قرار دادن دستور تهیه انواع سس دعوت می کنم که در این تاپیک قرار بدن.

خیلی ممنون

 

دوشنبه 16 آذر 1394  11:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

فهرست انواع سس موجود در این تاپیک

 

فهرست انواع سس موجود در این تاپیک:

 

فهرست انواع سس

عنوان

شماره

رازهای درست کردن سس خوش طعم

1

طرز تهیه سس ۵ دقیقه‌ای همه کاره

2

طرز تهیه سس خردل

3

سس هزار جزیره

4

طرز تهیه سس تارتار

5

 

 

 

 

 
دوشنبه 16 آذر 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

رازهای درست کردن سس خوش طعم

 

رازهای درست کردن سس خوش طعم

 

 

 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20156516194530a.jpg

رازهای درست کردن سس خوش طعم

درست کردن سس های خوش طعم,رازهای درست کردن سس,نکات تهیه سس,طرز تهیه سس های خوشمزه,طرز تهیه سس های سفید,نکاتی برای تهیه سس,نحوه درست کردن سس,انواع سس

 

دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی، مادر تمام سس ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم دهنده ها و ادویه هایشان می توان انواع و اقسام سس ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته هایی توجه کرد:

 

1 - هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته به طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس می برد.

 

2 - خیلی ها فکر می کنند این سس را فقط می توان با دستگاه مخلوط کن تهیه کرد در حالی که با همزن های دستی پره دار نیز می توان این سس را تهیه کرد. البته پره های همزن باید زیاد باشند و این وسیله یکنواخت در کاسه ای که محتویات در آن وجود دارد، به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه می شود، به مراتب خوش طعم تر است.

 

 

3 - روغن های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارتند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغن ها در تهیه مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید.

 

4 - سفیده تخم مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس می شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.

 

5 - برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زحم تخم مرغ را خواهد گرفت.

 

6 - سعی کنید از تخم مرغ هایی استفاده کنید که زرده کمرنگ تری دارند زیرا زرده پررنگ، رنگ سس را خراب می کند و زرد خواهد شد.

 

7 - در تهیه این سس از ادویه خاصی استفاده نمی شود. فقط کافی است کمی به آن فلفل سیاه بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

 

8 - طعم دهنده هایی مانند گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رنده شده، کیپر یا غنچه خشک شده گل محمدی بهترین انتخاب ها برای مزه دار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آنها، باید از ریختن بقیه آنها صرف نظر کرد.

 

9 - شکر یکی از اجزای اصلی سس قرمز است و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. باید شکر پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد زیرا در این صورت عطر و طعم سس گوجه فرنگی خراب خواهد شد.

 

 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20156516194751a.jpg

 

دوشنبه 16 آذر 1394  11:06 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سس ۵ دقیقه‌ای همه کاره

 

طرز تهیه سس ۵ دقیقه‌ای همه کاره

 

 

 

How-prepared-sauce-5-minute-all-trades

 

 

سُس آوُکادو؛ یک سُس ساده است که زود آماده می‌شود.
این سس را با چیپس (مخصوصا چیپس ذرت)، ساقه کرفس یا غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و خلاصه هرجور غذایی می‌شود سرو کرد.

مواد لازم:

یک عدد آوکادو
دو فنجان آب
یک حبه سیر
کمی موسیر
دو قاشق غذاخوری آب‌لیمو (به میل خودتان می‌توانید این مواد را کم و زیاد یا حذف کنید)
کمی نمک کوشر یا نمک دریا یا نمک معمولی
کمی گرد فلفل سیاه
(کمی از این نمک و فلفل را هم آخر کار بپاشید روی سُس)

 

طرز تهیه:

آوکادو را پوست گرفته، هسته‌ آن را خارج کنید و به تکه‌های درشت خُرد کنید. اکنون همه مواد را داخل مخلوط‌ کُن ریخته و از درجه کند تا تند حدود بیست ثانیه خوب مخلوط کنید. (با چشیدن آن مقدار آب‌لیمو، نمک و فلفل را اندازه کنید.)
سس آماده است آن را از صافی عبور داده و داخل ظرفی درب‌دار درون یخچال نگهداری کنید.

میتوانید سس را به صورت سرد یا گرم استفاده کنید. اگر بخواهید آن را به صورت گرم استفاده کنید، بعد از مرحلۀ مخلوط‌ کن، سس را داخل ماهیتابه بریزید و کمی حرارت دهید و به عنوان یک سُس ِ داغ، بر روی ماکارونی، پاستا، ماهی و میگو، مرغ و خلاصه هر غذایی که دلخواه‌تان است ریخته و میل بفرمایید.

روشی که گفته شد، روشِ اصلیِ درست‌کردن سُس آووکادو است، اما شما بسته به خلاقیت و ذائقه‌تان می‌توانید بعضی مواد را مثل سبزی‌های خوش‌بو (تازه یا خشک) و ادویه‌های مختلف، به این سس اضافه کنید و لذت ببرید.

آووکادو در ایران فعلا یک میوۀ وارداتی است که قیمتش دانه‌ای از ۲۵۰۰ تا ۱۰هزار تومان می‌باشد.

 

پنج شنبه 10 دی 1394  10:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سس خردل

 

 

طرز تهیه سس خردل



 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/2015651628060a.jpg

طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس خردل,تهیه سس خردل,درست کردن سس خردل,مواد لازم برای سس خردل,نحوه درست کردن سس خردل,درست کردن انواع سس,طرز تهیه سس خردل خانگی,آموزش سس خردل,انواع سس

 

 

مواد لازم برای یک پیمانه سس خردل :

 

 

آبلیمو

۱/۴پیمانه

100 گرم / 5 کالری

پودر خردل

دو قاشق سوپخوری

100 گرم / 452 کالری

خامه

چهار قاشق سوپخوری

100 گرم / 350 کالری

نمک

۱/۴ قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

 

 

طرز تهیه سس خردل :

 

*. ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.

 

*. در آخر خامه را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.

 

*. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود.

 

*. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه ای در بسته می توان نگه داشت.

 

 

خواص خردل :

 

رفع احتقان خلط سینه :

 

*. بنا به دلایل ناشناخته خردل خلط به وجود آمده را از بین می برد. به جای استفاده از داروهای موضعی، کمی پودر خردل روی سینه خود بمالید و سپس پارچه خیس شده در آب داغ را روی آن قرار دهید. مطمئن باشید در عرض چند دقیقه احساس بهتری پیدا خواهید کرد. این کار برای کمردرد و سینوزیت نیز مفید است.

 

 

پنج شنبه 10 دی 1394  10:20 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

سس هزار جزیره

 

 

 

سس هزار جزیره

 

 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/2015671717120a.jpg

 

سس هزار جزیره

سس هزار جزیره,طرز تهیه سس هزار جزیره,سس هزار جزیره رژیمی,روش تهیه سس هزار جزیره,سس هزار جزیره خانگی,تهیه سس هزار جزیره,آموزش تهیه سس هزار جزیره,انواع سس

مواد لازم سس هزار جزیره :

 

سرکه

1/4 پیمانه

100 گرم / 22 کالری

 

 

نمک و فلفل

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

سس مایونز

2 پیمانه

100 گرم / 691 کالری

تخم مرغ سفت رنده شده

2 عدد

100 گرم / 147 کالری

خیار شور رنده شده

1/3 پیمانه

100 گرم / 12 کالری

پیازچه ریز خورد شده

50 گرم

100 گرم / 23 کالری

مغز کرفس ریز خورد شده

50 گرم

100 گرم / 13 کالری

 

طرز تهیه سس هزار جزیره :

 

*. ابتداد در یک کاسه سس مایونز ، نمک ، فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط کنید.

 

*. آنگاه تخم مرغ رنده شده ، خیارشور ، پیازچه و مغز کرفس را به آن اضافه کنید.

 

*. هم بزنید تا صاف و یکدست شود . نکته مهم در مورد سس هزار جزیره این است.

 

*. که اجزای تشکیل دهنده سس به قدری ریز باشند که قابل تشخیص نباشند.

 

*. این سس بسیار مناسب برای سرو بنیه ها به ویژه میگو و به طور کلی گوشتهای سفید می باشد .

 

*. امیدواریم با تهیه این سس خوشمزه، در کنار غذاها لذت کافی را برده و لحظات خوشی را به همراه خانواده سپری کنید.

 

خواص کرفس :

 

*. در کرفس ویتامین های آ - ب - وث و املاح سدیم پتاسیم و فسفر نهفته است. عطر مطبوع، طعم گوارا و خواص انکارناپذیر کرفس، آن را از بین سبزی های دیگر ممتاز کرده است. مهم ترین نوع دارویی کرفس، کرفس آبی یا کرفس مرداب است که به طور خودرو در کنار مرداب ها می روید. نوع دیگر آن کرفس عطری است که به علت داشتن عطر زیاد به کرفس مشک معروف است.

 

جمعه 18 دی 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سس تارتار

 

 

سس تارتار، طرز تهیه سس تارتار


 

سس تارتار یکی از سس های بسیار خوشمزه و لذیذ است که تهیه آن هم ساده است. از سس تارتار می توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد. با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه این سس خوشمزه را فراگیرید.

 

سس تارتار,سس تارتار میگو,طرز پخت سس تارتار

سس تارتار، طرز تهیه سس تارتار

سس تارتار,سس تارتار میگو,طرز پخت سس تارتار,طرز تهیه سس تارتار,تهیه سس تارتار,آموزش سس تارتار,انواع سس تارتار,روش تهیه سس تارتار,آموزش تهیه سس تارتار,سس تارتار طرز تهیه

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا :

خیار شور: 100 گرم
آب
لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخم مرغ آب پز: یک عدد
سیر: یک حبه
جعفری
: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد کنید.
تخم مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم مرغ
، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط کنید.

امیدواریم با تهیه این سس تارتار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

نـوش جان

 

سه شنبه 6 بهمن 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سس سالسا

 

طرز تهیه سس سالسا

 

طرز تهیه سس سالسا

 

 

 مواد مورد نیاز:

گوجه فرنگی: 3 کیلو

پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق غذا خوری

فلفل قرمز: یک و نیم قاشق غذا خوری

زیره سبز پودر شده: یک و نیم قاشق چایخوری

پیاز قرمز: 1 عدد خرد شده

پیاز سفید: 2 عدد خرد شده

فلفل قرمز: 1عدد خرد شده

گشنیز: 4 قاشق غذا خوری خرد شده

 

طرز تهیه:

سس سالسا در رده سس های تند قرار دارد.سس سالسا انواع متنوعی دارد که در این دستور شما می توانید یک نوع خاص آن را تهیه نمایید.

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.

 

 

چهارشنبه 7 بهمن 1394  10:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها