مجله آشپزی مثبت: یکی از غذاهای لبنانیها رولهای گوشتی آنهاست. این غذا، هم بسیار ساده است و هم طعم بینظیری دارد. کافی است خمیر فیلو را تهیه کنید. بقیه کار زمانی نمیبرد.
مواد لازم برای کوفته
-
1 عدد پیاز خرد شده
-
4 ق س روغنزیتون
-
4 عدد هویج
-
1 عدد سیبزمینی
-
500 گرم گوشت چرخکرده
-
2 حبه سیر لهشده
-
1 ق چ زیره
-
1 ق چ پودر دارچین
-
به میزان لازم خمیر فیلو
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
به میزان لازم روغن
مواد لازم برای سالاد
-
1 عدد خیار خرد شده
-
2 ق س برگ نعنا
-
4/3 پیمانه ماست چکیده
-
به میزان لازم سماق
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینی و هویج را پوست گرفته و ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سیبزمینی و هویج را اضافه کرده ، تفت دهید. در این زمان گوشت چرخکرده را همراه با سیر و ادویهجات و نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرها را بهصورت نوارهایی به 5-4 سانت برش دهید و آنها را با روغنزیتون چرب کنید. مقداری از مواد را روی لبه آنها بگذارید و سپس خمیرها را مانند لقمههای کوچک لوله کنید؛ طوری که مواد کاملا داخل خمیرها قرار گیرند. رولها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده بودید بچینید و آن را داخل فر به مدت 15-12 دقیقه قرار دهید.
3. برای آماده کردن سالاد، نعنا و خیار را در یک ظرف باهم مخلوط کنید، سپس روی آن ماست بریزید و با سماق تزیین کنید. وقتی رولها آماده شدند، آنها را همراه سالاد سرو کنید.
از کجا بخریم؟
می توانید خمیر فیلو را از سوپرمارکت ها تهیه کنید.