املت_روسی
مواد لازم:
30 گرم کره
6 عددتخم مرغ
2 عددگوجه فرنگی
1 عدد فلفل دلمه
4 عدد قارچ
3 قاشق غذاخوری ذرت
به میزان لازم نمک و فلفل
طرزتهیه:
1. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و قارچ را هم حلقه ای ببرید.
2.تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
3. کره را در تابه بیندازید و هنگامیکه آب شد تخم مرغ ها را اضافه کنید، و بگذارید با شعله ملایم یک طرفش سفت و نیم پز شود.
4. مواد را در یک نیم دایره از تخم مرغ در تابه بریزید و نیمه دیگر را با کفگیر بلند کنید و روی نیمه مواد بگذارید تا سرخ بشود.
5.وقتی سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.