0

11 ربات حیوان نما

 
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1394 
تعداد پست ها : 6840
محل سکونت : سوادکوه

11 ربات حیوان نما

11 ربات حیوان نما

بیومیمتیک (Biomimetics) علمی است که به تقلید جنبه‌های مختلف طبیعت برای درک و حل موضوعات پیچیده انسانی اختصاص دارد. به همین دلیل است که بسیاری از مهندسان و کارشناسان، الگوهای رباتیک را مبتنی بر ساختار بدنی حیوانات طراحی و تولید می کنند.

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از گجت، حیوانات رباتیک به محققان کمک می کنند تا نحوه حرکت، تکامل و در حالت کلی نحوه انجام امور منحصر بفرد توسط حیوانات خاص را درک کنند. این ربات‌ها کاربری‌های مفید دیگری نیز دارند، از جمله کمک در ماموریت‌های نظامی و امداد و نجات.

 

در ادامه با 11 ربات آَشنا می‌شویم که با الهام از حیوانات و رفتارهای مختلف آنها طراحی شده‌اند.

 

این ربات بزرگ که Crabster نام دارد، شبیه به لابستر و خرچنگ دریایی طراحی شده است زیرا این حیوانات می توانند در زمان مواجه با امواج خطرناک دریا، به خوبی حرکات بدن خود را کنترل کنند. تعادل بالا این حیوان کمک می کند تا در آب‌های پر تلاطم دوام بیاورد. این روبات در ماه آوریل برای حفاری در دریا و پیدا کردن بقایای ارزشمند در آب‌های Taean آزمایش شد. ربات خرچنگی Crabster توسط موسسه کره‌ای Ocean Science and Technology طراحی شده است.

 

 

ربات Pleurobot که شبیه به سمندر طراحی شده است، به محققان کمک می‌کند تا با نحوه تکامل حیوانات و روش های درمان ستون فقرات آشنا شوند. این ربات می تواند مانند یک سمندر بخزد و در آب شنا کند.

 

 

شرکت آلمانی Festo هر ساله ربات‌های جدیدی را با الهام از طبیعت طراحی و تولید می‌کند. این شرکت سال گذشته یک کانگوروی رباتیک طراحی کرد که می‌توانست مانند کانگوروهای مختلف پرش کند. هدف اصلی از طراحی این ربات آشنایی با روش‌های مختلف بازیابی هوشمند انرژی است.

 

 

شرکت Boston Dynamics که مالکیت آن به گوگل تعلق دارد، ربات Spot را مشابه سگ‌ها با هدف مراقبت از نیروی‌های نظامی آمریکایی طراحی کرده است. این سگ رباتی 160 پوند وزن داشته و با استفاده از یک دسته کنترل بازی متصل به یک لپ تاپ کنترل می شود. این دسته می‌تواند ربات را از فاصله 500 متری کنترل کند.

 

 

برای طراحی این ربات از نحوه جست و خیز قورباغه‌ها الهام گرفته شده است. بدن این ربات نیز شباهت زیادی به لارو حشرات و مار دارد. بخش های منعطف و غیر منعطف این ربات به صورت سه بعدی چاپ شده است.

 

 

ربات Flipperbot شباهت زیادی به لاک پشت‌های دریایی دارد و هدف از طراحی آن بررسی نحوه حرکت حیواناتی مانند لاک پشت‌ها با استفاده از باله روی زمین بوده است. طراحان این ربات امید دارند بتوانند از آن برای درک بهتر نحوه تکامل بال و باله در جانوران استفاده کنند.

 

 

این ربات که برای طراحی آن از ساختار بدنی سوسک‌ها استفاده شده است، به صورت خاص برای ماموریت‌های امداد و نجات و نظارت‌های زیست محیطی در نظر گرفته شده است. بدنه این ربات در بخش بالایی به صورت گرد طراحی شده تا بتواند حین انجام مانورها با موانع مختلف رو به رو شود.

 

 

ربات یوزپلنگ دانشگاه MIT اولین ربات چهار پا است که می‌تواند به صورت خودکار بدود و از روی موانع پرش کند. دارپا سرمایه گذاری ساخت این ربات را بر عهده گرفته است. این ربات هم چنین در حال حاضر با سرعت دویدن 29 مایل در ساعت، سریع‌ترین ربات جهان محسوب می‌شود.

 

 

این ربات با هدف شبیه‌سازی دایناسور Velociraptor طراحی شده است و با سرعت حرکت 28 مایل در دقیقه، یکی از رقیبان ربات یوزپیلنگ MIT محسوب می‌شود. دم این ربات موجب تعادل آن شده و برای افزایش سرعت در قسمت پای ربات از تیغه‌های مصنوعی استفاده شده است.

 

 

محققان دانشگاه هاروارد سال‌هاست که روی طراحی یک زنبور عسل رباتیک کار می کنند. این ربات که RoboBee نام دارد، پتانسیل‌های شگفت انگیزی دارد و می‌تواند به فرآیند گرده افشانی، نظارت‌های نظامی مخفی و حتی ماموریت‌های امداد نجات کمک کند. این ربات هم چنین می تواند در آب شیرجه زده و شنا کند.

 

 

ربات Big Dog که توسط Boston Dynamics طراحی شده است، یک ربات چهار پا است که می تواند بلوک‌های سیمانی پرتاب کند، از میان گل و برف عبور کرده و در هر ساعت 5 مایل آهسته بدود. جثه این ربات به اندازه یک سگ بسیار بزرگ است و پروژه ساخت آن توسط دارپا سرمایه گذاری شده است.

 

 

سرمایه‌گذاری دارپا در پروژه‌های مختلف، به معنی اهمیت آن پروژه و پیامدهای مثبت آن در آینده نزدیک است.

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 7 آذر 1394  3:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها