#ته_چین_گوجه_بادمجان
مواد لازم براي 5 نفر
1 كيلو ران مرغ و سینه
4 پيمانه برنج
4ـ3 عدد گوجهفرنگي
به مقدار لازم نمك و فلفل
كمي دارچين
روغن سرخکردنی به ميزان كافي
3 قس زعفران دمکرده
1 كيلو بادمجان قلمي
1 بادمجانها را پوست بكنيد و به مقداري نمك آغشته كنيد و كناري بگذاريد. بعد از حدود يك ربع در تابهاي مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. بادمجانها را در روغن سرخ كنيد و بعد از اينكه همه طرف بادمجانها سرخ شدند آنها را بيرون بياوريد و روي دستمال حولهاي آشپزخانه بگذاريد.
2 تکههای مرغ را با كمي نمك و فلفل مزهدار كنيد. ته قابلمهاي كه ميخواهيد غذا را در آن درست كنيد، چرب كرده، مرغها را كف ظرف بچينيد. بادمجانهاي سرخشده را روي مرغها بچينيد تا لايه دوم اين غذا را تشكيل دهد. كمي دارچين روي مواد بپاشيد.
3 گوجهفرنگيها را ورقه ورقه برش بزنيد. گوجهفرنگيها را به عنوان لايه سوم روي ديگر مواد، در قابلمه بچينيد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد.
4 برنج را روي ديگر مواد بريزيد و فشرده كنيد. لابهلاي برنج كمي زعفران دمكرده بريزيد، دمكني بگذاريد و روي حرارت ملايم غذا را به مدت يك ساعت دم كنيد. بعد از اين مدت تهچین را در ظرف مورد نظر برگردانيد و سرو كنيد.