به عقیده کاپیتان سابق تیم ملی ایران،بازی مقابل کره شمالی سخت ترین بازی ایران در جام ملت های آسشیا خواهد بود.
مهدی مهدوی کیا هنوز هم مصدوم است.مصدومیتی که اجازه نمی دهد تا فعلا مهدی پا به توپ شود و برای استیل آذین بازی کند.خودش هم از این وضعیت ناراحت است. با این حال استیل آذین در روزی که کیا نتواسنت مقابل نفت بازی کند بازی برده را با تساوی عوض کرد تا کاپیتان استیل آذین در موردش بگوید:«متاسفانه تیم ما در لحظات آخر بازی را وا داد.اما بدشانسی هم واقعا دست از سر ما بر نمی دارد.»
او این را می گوید و در پاسخ به این سوال که استیل آذین یکی از کاندیدای سقوط به لیگ دسته اول است می گوید:«تیم ما قعر نشین است اما فراموش نکنید اگر ما بازی را برده بودیم تا رده سیزدهم جدول بالا می امدیم.چون فاصله امتیازی تیم ها واقعا به هم نزدیک است و با یکی دو برد می توان از قعر جدول فرار کرد.»
ادامه صحبت های مهدوی کیا در مورد جام ملت های آسیا است.او با اشاره به همگروهی با عراق،کره شمالی و امارت می گوید:«به نظر من تیم ملی در گروه سختی قرار دارد.هر سه تیم گروه ما تیم های خوبی هستند.اما به نظر من از بین این سه تیم کره شمالی حریف سرسخت تری خواهد بود.»
کیا در پایان در مورد کریم باقری و تصمیم خداحافظی او از فوتبال می گوید:«همه باید به تصمیم باقری احترام بگذاریم چون جایگاه او واقعا بالا است.من اعتقاد دارم در تیم ملی به نحو احسن از کریم باقری تجلیل نشد و امیدورام در بازی پرسپولیس و استقلال به شکل شایسته ای از کریم تجلیل شود.او بازیکنی است که خدمات ارزنده ای را به فوتبال ایران کرده است.»