مجله آشپزی مثبت: غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانهای والبته یونان و ترکیه است. بااینوجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانیهای خودمانی و جشنهای کوچکشان با آن از مهمانها پذیرایی میکنند. این کتلت را با گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون درست میکنند.مرغ بعد ازماهی دومین گوشت پرطرفدار در این کشور است.
مواد لازم
-
2 عددسینه مرغ
-
1 عددهویج
-
2 عددپیاز
-
1 ق س پنیر پیتزا
-
1 ق س شیر
-
1 ق س پودر نان خشک
-
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.
2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.
3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.