کاپ_کیک_شیره_انگور
#کاپ_کیک_با_شیره_ی_انگور.
به شیره انگور در زبان آذری دوشاب میگن..
#تخم_مرغ .......2 عدد
#شیره_انگور .....سه چهارم لیوان (اگر شیره انگور غلیظه بهتره روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا یه خورده رقیق بشه)
#روغن_مایع ......نصف لیوان
#ماست .....1 ق غ
#آرد.........یک و نیم لیوان
#وانیل...... کمی
#پکینگ_پودر ......یک و نیم ق چ
#کشمش.......مقداری...
#اسمارتیز......برای تزیین
اول فر رو با دمای زیر روشن کردم .
تخم مرغ و شیره انگور را 2- 3 دقیقه با همزن زدم بعد ماست و وانیل و روغن مایع را اضافه کردم. و با همزن یه دقیقه زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم وکم کم اضافه کردم و با لیسک هم زدم .
مایه کیک نسبتا غلیظی بدست میاد (اگه خیلی غلیظ بود یه قاشق ماست اضافه کنید)..
بعد داخل کپسولهای چرب شده داخل قالب ریختم و با چاقو تیز که به روغن زدم و روی مایه کیک بعلاوه کشیدم و روی بعضیهاشم کشمش ریختم و داخل فر طبقه وسط با دمای 160 درجه به مدت 30 دقیقه گذاشتم.
بعد از اینکه پخت و سرد شد روی کاپ کیکها شیره انگور رقیق شده ریختم.
با این مقدار تقریبا 12 عدد کاپ میک میشه...